• Pacho
    2.3k
    Mi lijevog beka prakticki nemamo, a neki bi odbili lijevog beka reprezentativca u najboljim godinama :lol:
  • jakov1
    735
    Od toga odmah mozes odbiti cijelu sezonu provedenu u Ajaxu, jer nije mjerodavna. Njima je tad i Sutalo bio proglasen najvecom prevarom, a sad je najbolji branic lige.
    A sad u Torinu je vec neko vrijeme ozljeda u pitanju.
    Marley

Ok, kad se odbiju Ajax i ozljede, ostaje 47% minuta.

Dinamo je svakako veće i relevantnije ime od Torinatp1997

Slazem se, zato ne bi trebali dati milijune njihovoj rezervi kako neki ovdje zele.
  • scooniepenn
    5.1k

Ako cemo realno, pljuvanje po svakome i svacemu jednog dobrog dijela navijaca Dinama je za mene sramotno i to ne uzimam kao nikakav argument. Na temama Kange i Mbukua sam vec o tome pisao pa mi je ulaziti u polemike s ljudima koji ne razumiju nogometne fundamente jednako besmisleno, kao i objasnjavati ljudima koji ne razumiju svijet satova zasto je npr. sat brenda H. Moser & Cie. vrhunsko horolosko dostignuce, a Apple Watch samo i iskljucivo gadget. No, da se vratim na temu Sose. Dakle, to sto se nije snasao u raspalom Ajaxu, gdje se i na Sutala od strane Ajaxovih navijaca udaralo iz svih oruzja samo je on nekako isplivao, mi nije neki argument kontra njega. U kontekstu Torina i opcenito Serie A mnogi vrhunaki igraci se nisu tamo iskazali pa i to ne vidim kao problem. Ono sto je postigao u Bundesligi ga iz moje perspektive svrstava u rang velikog pojacanja. Zakljucno, Borna Sosa je igrac velikog renomea, kvalitetom reprezentativac i ako zatvorimo kalkulaciju za njegov dolazak nitko sretniji od mene.
  • emreli21
    443
    Sosa je jako nerealna prica, tko hoce shvatit ce, tko nece, neka zivi u oblacima ‍♂️
  • Droljo
    18.4k

Sosu vraćamo u život i za godinu i pol ga (opet) prodajemo za 7.5 mil eura. Pa opet nemamo lijevog beka.
    Mark my words!
  • jakov1
    735
    Rijeci ti se pozlatile. Nakon prve sezone u Njemackoj, mislio sam da ce ici u Barcelonu kao zamjena za Albu i ponovo zapoceti tradiciju visokih bekova kod njih. Mozda sam zato i toliko razocaran s njegovom karijerom.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Sviđa mi se što nas se uglavnom povezuje sa domaćim igračima. Ipak, ne bih volio da potpuno zanemarimo i strano tržište. To što smo u zadnje 2 sezone doveli jednog Mmaea, Joaquina Sosu ili Mihajličenka ne znači da opet nemremo naći nekog novog Soudanija, Fernandesa ili Sigalija.
  • Srelee
    192
    Imali ista od povratka Badelja?
  • Jaro
    10.5k
    Nama LB igra polivalentna zakrpa za sve kojoj je vjerojatno naj pozicija neka sestica... Kad njega nema, krpamo to s naj desnim bekom lige ili bivsim najboljim desnim bekom lige a sada pri kraju karijere u HNLu. A da, imamo i na posudbi decka koji nema minute seniorwkog nogometa te imamo juniorskog stopera koji eto ako bas mora moze odigrat nekog staromodnog sporog lb... Al Sosa nam nebi valjao :rofl:
  • jakov1
    735
    Pa nije usporedba Sose i trenutnog lijevog beka, nego Sose i nekog drugog lijevog beka kojeg Dinamo moze dovesti.
  • rokikaciga
    2.8k
    a njegova mladost je cak argument protiv njegovog dolaska jer zasto bi se netko u naponu snage vracao u HNL?jakov1

Majku mu jebem ja čitam i ne vjerujem

Povratak Modrića ne - zbog godina - iako je i dalje top 5 veznih igrača na svijetu kada je odmoran.
    Povrata Sose ne - zbog godina - jer je ...premlad?

Koji kurac
  • Marley
    4.5k
    ma i ne samo navijaca Dinama. Ima jedan fenomen nasih navijaca opcenito, u vezi pojedinih igraca, ne znam zasto. Borna je jedan od tih. Kad odradi kljucnu asistenciju Budimiru za jako vazan gol, onda su tiho. A kad "samo" odigra sasvim solidno za repku, opet i dalje s***, samo da s***. Ono, i dalje se prica o frizurici, tetovazama, spustenim stucnama, nikoga nije.briga kako je odigrao. Nekad me kao zenu, a ne smatram se da sam nesto pametna i da previse kuzim nogomet, stvarno bude sram. Kad cujem kako pojedini muskarci, "veliki nogometni znalci", razmisljaju.
    Da naglasim, ne referiram se sad ni na koga na Zoni. Pricam o dojmu na temelju drustvenih mreza i ovako cavrljanja uzivo s ljudima.

Uglavnom, Borna je igrac koji bi nama bio instant pojacanje. Jos uz to je i nas, dinamovac, dobar i pametan decko. Ako postoji sansa da ga se dovede, vrijedi se potruditi oko toga koliko god je potrebno. Pogotovo kad uzmes u obzir koja deficitarna pozicija je u pitanju.
  • jakov1
    735
    Mozda si me s nekim zamijenio jer ja nikad nisam rekao nista protiv povratka Modrica? Bas sam na njega mislio kad sam rekao da nemam nista protiv starih igraca jer se za njega zna da ne bi dosao hladiti jaja u "laksoj" ligi i praviti se pametan, nego bi svojim stavom podigao intenzitet treninga i igre.
  • rokikaciga
    2.8k
    Ma ovo za Modrića nije išlo tebe već općenito sentiment jednog dijela navijača Dinama.

Al Modrić na 60% očita lekciju svima u HNL-u i bude spreman i svjež za najbitnije europske utakmice.
  • CastAway1986
    3.4k
    Hahaahah pa neki su tu bili za nekakvog Taylora a Sosa im smeta.
    Iako da se razumijemo teško da ćemo ga uspjet vratiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.