• Dani Olmić
    1.6k
    0-1 Sibenik, sad vrijedi
  • Bryan
    35
    Ajmo Šibenik !
  • Mr Anderson
    12.1k
    Kakav gol, još će ispasti da ima nešto u teoriji zavjere koju sam čuo neki dan, a to je da se ide na to da Lokomotiva ispadne.
  • Dani Olmić
    1.6k
    a Lokosi sutra gube protiv Istre
  • Tvrdica McTvrdi
    496
    Tko sve sudjeluje u zavjeri? Inside job ili maslo korporacije?
  • Mr Anderson
    12.1k

Ma nebi to ni spominjao da nije ovako krenula utakmica, priča u birtiji od lika koji je nešto u savezu. Tvrdio da je to tako i da Šibenik danas dobiva u VŽ.
  • rioda
    8.8k

Znači bit ćemo prvaci sigurno, Šibenik igra još i protiv Rijeke i Hajduka :grin:
  • Zg123
    2k
    Nece nam valjda sekica u drugu ligu ispasti? Makar onaj iznenadni rastanak sa Cabrajom i davanje ekipe u ruke Ferencini je bas neozbiljan potez tko ce ga znati koji su razlozi
  • Blueshadow86
    3.6k
    još će ispasti da ima nešto u teoriji zavjere koju sam čuo neki dan, a to je da se ide na to da Lokomotiva ispadne.Mr Anderson

Ne sviđa mi se uopće ovo. Mislim, nemam ništa protiv da Lokomotiva ispadne, dapače, ali ako je ovo istina i da Savez radi na tome, onda mi je jasno i koga bi Savez najradije da bude prvak, a to su - tovari.
    Nadam se ipak da ima poštenja u svemu ovome.
  • rkru
    36
    Svatko normalan zeli da Lokomotiva ispadne s moralne i navijacke strane
  • ElDorado
    4.3k
    Nemojte s teorijana zavjere. Pa ko je kriv Loksi kaj igra zakurac. A da nas ne zele ko prvaka onda ne bi sad bili na -1
  • tp1997
    1.6k
    onda mi je jasno i koga bi Savez najradije da bude prvak, a to su - tovariBlueshadow86

Da bi Lokomotiva ispala, Šibenik i Gorica moraju osvajati bodove. I jedni i drugi igraju i protiv tovara i protiv Rijeke. Ako pretpostavimo da takva "zavjera" postoji, ne vidim kako nam ne bi išla u korist.
  • Dzoni
    1.4k
    Iz sportske strane, bilo bi jako loše da ispadne Lokomotiva jer bi se time ona trajno oslabila i broj stabilnih prvoligaša bi spao s 9 na 8. Prodali bi apsolutno sve za sitniš, vjerovatno izgubili dosta sponzora i trebalo bi dosta truda i novaca da se uzdignu.
    S druge strane, ukoliko Šibenik i ostane, ne vjerujem da mogu financijski dovoljno ojačati da imaju svake sezone tih x milijuna eura da održavaju klub u 1.ligi bez cirkusa oko plaća, a sad i komunalija.
    Dok s navijačke strane želim svu sreću svijeta da Šibenik ostane u ligi iz očitih razloga
  • Blueshadow86
    3.6k
    Ima logike u ovome što pišeš, al eto... To mi je onako na prvu palo na pamet jer se zna tko je na čelu Saveza i koju boju preferira.
  • Jay
    1.8k
    Ako Lokomotiva ispadne onda ne igraju na Maksimiru, jel?
    Trči Gržan, sunce ti poljubim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.