• Ritam Ulice
    217
    Kakva smeca stari moj. Kaj nije da Jelicic zivi u Zagrebu? Pa srest ce te netko na ulici majmune jedan. Pun mi je kurac tih tovarskih govana koji se vucaraju po gradu godinama a javno seru po Dinamu.
  • Sajla
    8.3k
    Naravno da se usudi kad jako dobro zna kako diše CIJELI medijski prostor.Paggini

kako sad to kad Jergović piše da caruje "dinamovsko navijaštvo s novinskih stranica, iz nogometnih rubrika na portalima, te s HRT-a i MAXSporta"?! zar laže?!?
  • Peškaman
    6.8k
    Lik izjavi da Sevilla ima njegov broj i onda par sati nakon objavi sljedeće :lol:
    Vjetrenjača.

Screenshot-2025-04-30-16-56-46-844-com-instagram-android-edit.jpg
  • Petar86
    1.2k
    kad ovo vidim zalim dan kad sam naucio citati
  • ElDorado
    3.4k
    Kako se blizi kraj prvenstva Jeličić gubi objektivnost i obuzima ga tovarsko ludilo. Nekad dobro nesto bubne ali lik je smrad smradljivi to stalno tvrdim. A bio sam zicer nakon svjedocenja u Osijeku. Od kud njemu vise kredibilitet da bilo kaj bilo kome nest kaze i jos pogrdno.
  • Agramer86
    503
    maxsport je sad stavio i na facebook isječak kad je to reko. Ovo je nevjerovatno
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Kako bi volio da Gatuso polomi jelu al ono baš . Da hoće Boysi opet neku spaćku napravit u Splitu i da ih razvalimo, baš ponizimo:pray:
  • Nolifer
    10.7k
    Jeličić gubi objektivnostElDorado

Ovaj gnom je odavno izgubio kompas, ko prostitutka nevinost...

:lol:
  • gaTeDZG
    1k
    Od sezone 19/20 u HNL-u omjer dosuđenih jedanaesteraca je:
    - Dinamo 41
    - tovari 50

Inače, njih se krade a Dinamu se sviraju penali i nikako protiv Dinama. Kad po tko zna koji put "udare u zid" svoje gluposti i nemoći, čak i ovo konvertiraju u svoju korist pa veličaju VAR i pitaju se "a koliko ih je nedosuđeno prije VAR-a?"

Stavite licemjernu stoku na mjesto u subotu.
  • Omake
    7.6k
    Oni su toliko ludi da misle da ih Bel krade, a lik im svirao 11 penala u 30 utakmica.
  • emilperska
    10k
    Situacija je paradoksalna za sva 3 kluba. Da je netko ponudio ovakvu raspodjelu bodova prije par mj, vjv bi svi našli argumente da prihvate. A sad su nezadovoljna sva 3 kluba..
  • Crni86
    9.7k
    Mozda je vrijeme da se slozi kolektivni mail za max sport redakciju jer ovo je sad vec prevrsilo svaku mjeru.

Staviti u cc klupski mail pa nek se vidi da ima i nas kojima je dosta na jebenoj televiziji koja zastupa cijelu logu slusat drkanje na highdug.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Kaj nije da Jelicic zivi u Zagrebu?Ritam Ulice

Mislim da su prilikom jednog intervjua nakon tekme s Gattusom (dok su si još bili OK) komentirali da živi u Solinu
  • mlinchica
    2.8k
    U jednom UPU, možda čak poslije incidenta s Rinom se prokomentiralo nekaj o Jošku na kaj je Valentina onako napola kroz zube rekla nešto u stilu “šta vam je, znate koliko nam je on digao gledanost”.
    Tako da, sve vam je u tome.
    On je kontroverzan, donosi klikove i dok je tako, bit će tamo.
    Može ih se jedino probat zasut tako mailovima i prigovorima ali ne vjerujem da se nešto može promijeniti.
    Da se radi o nacionalnoj TV, još se nekako i može izvršiti pritisak. Ovdje je samo gledanost bitna, kvaliteta nije.
  • vjeko1701
    14.2k
    Može ih se jedino probat zasut tako mailovima i prigovorima ali ne vjerujem da se nešto može promijeniti.mlinchica

Da vidiš ako stigne velik broj mailova t-comu na prigovore uz obaveznu napomenu mogućeg raskida ili neproduljenja ugovora na račun "objektivnih i stručnih" komentatora da će se stvari promjeniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.