• mlinchica
    2.8k
    Je ali to onda mora biti fakat organizirana akcija :grin: da bi uspjelo. Treba se skupiti masa koja ne bi produžila ugovor uz obavezan dopis s obrazloženjem.

Ja nemam nikakve njihove usluge ugovorene i onda me, taman tamo negdje kad su objavili da imaju tovarsku TV, nazovu i nude ugovor prek njih.
    I to neki dečec s južnjačkim naglaskom. Odgovorila sam samo da dok imaju to u ponudi, meni njihove usluge ne trebaju. Na kaj je mali bahati odgovorio da ako Dinamo pokrene TV, možda će imati i to. Nakon tog me napustila već načeta pristojnost. :lol:

Znači, posvuda su i bahati su, znamo da su takvi oduvijek.
    Mislim da se jedino “bojkotom” njihovih usluga eventualno može nekaj postići.
    A Joško se naprosto hrani negativom usmjerenom prema njemu.

Možda bi trebalo i pisati na SS kladicu, kao glavnog sponzora lige, na HNS, … ne znam.
  • Felip
    469
    Ja vidim da niti Jeličić niti Vejić zapravo ne vjeruju da Hajduk može do pobjede, a kamoli do naslova. To se očitava u njihovim izjavama da će Hajduk do kraja igrati isto i nadati se nekom čudu pojedinca, a Jeličić posebno naglašava da Gattuso nema trenersku razinu da bi nešto osvajao. Znači, ostaju samo dišpet i sv.Duje.

Želim da mi konačno pokažemo razliku između kluba koji se borio u elitnoj ligi prvaka i osvajao zavidne bodove na toj razini i kluba kojeg su izbacili slovački rekreativci iz trećeg europskog razreda.
    Sram treba biti svakog tko dozvoli da nam Gattuso po kojem su se svi već ispišali sa svim mogućim kritikama sruši i četvrtog trenera u nizu i to kad je najbitnije, kad se sve lomi. Nemojte nam to radit...i to još pred Bobanom..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.