• Sajla
    9.1k
    sve ti je jasno kad mu vidiš prezime, da je naš bio bi Znanstvenić.
  • Noel
    12.1k
    Tetci koji lupaju po fejsu komentare su baš ogledalo ljudi kojima si mogao prodat priču o Aliji Sirotanoviću i Bošku Buhi bez jebemti.
  • vjeko1701
    15.5k
    Ah, jedna od najvećih umotvorina Zone...
  • Sajla
    9.1k
    ne smijemo ju prepustiti zaboravu!
    ali neću više, idem dalje preživati ;)
  • vjeko1701
    15.5k
    Ja ne znam zašto nije ovjekovječena na temi "Da se ne zaboravi"
  • Nolifer
    11.3k

Ovaj je bar korisniji

IMG-7967.jpg
  • Mali Zeus
    17.3k
    kako sad to kad Jergović piše da caruje "dinamovsko navijaštvo s novinskih stranica, iz nogometnih rubrika na portalima, te s HRT-a i MAXSporta"?! zar laže?!?Sajla

Da da, lik je spomenuo HRT i Maxsport u tekstu. Oni žive u nekom paralelnom svemiru gdje su svi mediji odreda protiv njih i njima smještaju. Onaj bolesni Dvanaesti novinar je nešto pisao da kao nije uspjelo Paveliću, Titu, Tuđmanu da ih sataru neće ni tim piskaralima, tako nešto. :D
  • Filip85
    218
    TituMali Zeus

Znači, njihovom navijaču nije uspjelo da ih satre...Bože na što je spalo novinarstvo :zip:
  • vjeko1701
    15.5k
    Onaj bolesni Dvanaesti novinar je nešto pisao da kao nije uspjelo ..., Titu, ... da ih sataruMali Zeus

are-you.gif
  • Mali Zeus
    17.3k
    Ovo svakako zvuči kao da je on napisao. A nije nigdje objavljeno, čini mi se da je netko to sklepao i na brzinu bacio u eter. Super su mi mentalne akrobacije kojima žele pokazati da on to nije rekao ili da je rekao da bi se vratio na nenogometnu poziciju i to sve uz link na Marci koji se lako prevede. Ali ne, zločesti ZG novinari smještaju i prodaju priču da on odlazi. Lik je dovoljno glupast da kaže prvo Baselu da bi se njima vratio pa onda da u Sevilli imaju njegov broj.
  • Paggini
    51.7k
    images?q=tbn:ANd9GcSz32gaVwx3LrH9j3wY1BnHsUmn8W1cvjrJzw&s

Ni titu nije uspjelo da ih satere.!
  • Mali Zeus
    17.3k
    A među naslovnicama koje su problematične je i jedna di piše da je Pukstas bio u problemu jer je upao u šaht. Jebote kaj bi od te 'priče' trebalo napraviti neku epopeju, a ne je prenijeti kakva god izmišljena bila. Mislim meni je to čista komedija, netko je to pustio van jer to se fakat tako dogodilo kao. :D
  • Sajla
    9.1k
    Pukstas bio u problemu jer je upao u šaht.Mali Zeus

upao je u šaht onaj dan kad je prvi put zakoračio na Poljud i taj problem vuče za sobom već dugo.
  • rkru
    36
    Jako bi bitno bilo da sibenik odnese 3 boda jer ce onda gorica dodatno GRISTI na rujevici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.