• Navijač Dinama
    9.7k
    Baba ti baustelska. Jos uvijek postoji 160.Dinamosaur

160 filter? To je taman za iznenadit pluća ujutro :lol:

Davidoff su uvijek pusile cure ili decki koji se osjecaju takoDinamosaur

Ne znam. Meni su taman, to za picike mi je više nekakav red core, malboro touch kli onaj lucky strike sa onim kao ukusom.
  • Paggini
    46.8k
    Jel ima igdje kupiti one crne sobranie, ali baš crne? To mi je ostalo u sjećanju kao briljantna cigareta.
  • Navijač Dinama
    9.7k
    ima u BIH veliko paklo, 10 maraka.
  • don
    12.7k
    isto isto, Istru sam najmirnije prihvatia u usporedbi sa Varaždinom.
  • Dinamosaur
    2.1k
    160 filter? To je taman za iznenadit pluća ujutroNavijač Dinama

Filter 160 da, doduse vidao sam ga samo u tvrdom pakovanju, isto ko i Walter Wolf

Za nekog ko dere vise od dvije kutije preporucujem Rothmans ili nek najde dobar duhan.
    Puno razvikanih je postalo smece u zadnje vrijeme
  • Dino
    3.5k

Dinamo - Hajduk na Maksimiru na proljece, nabrijao sam se na tu tekmu ko nikad u zivotu vjerujuci da krecemo mljet i da ne planiramo stat, na prvi nas gol sam se rasplakao na tribini (doslovno), a nakon kraja tekme je ostala cista praznina.
  • Sportskifanatik
    583
    kod mene u lokalu u dubravi prodaju
  • Mandelinho
    654

Imaš ih posvuda sada i u RH.
    Tifon, Crodux odnosno Petrol
    6€

Došle su crne sa zlatnim filterom, bijele sa zlatnim još nisam vidio u RH. I imaju crne i roze slim ali to nije za nas hehe

Alternativa je Dunhill, ima i on neke sa crnim papirom i filterom ali je taj obrub neki rose-gold
  • Marley
    3.8k
    Moja najveca trauma ove sezone je Rijeka 0-4.
    Uz ogromnu napetost i strah, polagala sam i velike nade u tu utakmicu. Ocekivala ne znam ni ja sto i na temelju cega.
    Kao za inat, to je skoro jedina utakmica koju nisam mogla gledati doma. Nego eto bas na rockasu u krugu familije. Ljudi moji sta je to bilo... Kao da gledam neki sokantni, mucni film koji nikako da prestane. Pomakla se nisam ni progovorila ne znam ni ja koliko dugo. Samo suze lagano na svaki gol, ispijanje case vina i preznojavanje od muke. Atmosfera totalni neugodnjak, svi samo bulje u mene bez rijeci. Otac hajdukovac, suznih ociju me gleda i svako malo opsuje i suca i Rijeku haha, kao da mene utjesi. Ja se toga niti ne sjecam jer nisam dozivjela nikog oko sebe, ali pricao mi je muz, kad se nakon par dana smjelo to uopce spominjati hahaha.

Jaooo kakav mazohizam je to sve skupa... malo lakse je kad vas citam, manje ludo se osjecam :joke:
    Gadno je kad te apsolutno nitko u okolini ne razumije, jer "to je samo nogomet", "to je samo utakmica".
    Ali zato je tu Zona :smile:
  • Droljo
    15.3k
    Sprema se nekaj lepega...
    IMG-20250501-093232.jpg

IMG-20250501-101000.jpg
  • ZgDLions
    1k

Evo ti još jedan lajk za trud i volju u obliku srčeka od naših današnjih kolačića.
    :grin:

1173382-B-9-EAE-4-E30-B221-FECE526-AA286.jpg
  • Droljo
    15.3k
    Škrlet je hladan tak da niš ne brinete.
    IMG-20250501-104233.jpg
  • mali M
    7.4k
    a Droljkić pa podli malo taj grah! Znam da ti je svetogrđe bacati vino al bit će ukusnije!
  • Droljo
    15.3k
    Nema graha. Idu njoke...
    IMG-20250501-130603.jpg
    Začepljuje krvne žile since 1986!
  • mali M
    7.4k
    Nema graha. Idu njoke...Droljo

Opaaaaa fensi, le Droljeu jede noklice... Mi sirotinja udaramo po grahu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.