• Navijač Dinama
    9.7k
    Nemrem nac dobru cigaretuIvanKupres

Ja pušim Davidoff zlatni, prešao sam na to jer mi je Malboro bijeli opao posve, promjenili su neki koncept pravljena i samog duhana, pa im je i kvaliteta samim time krenula na dolje. Ili ako baš hoćeš neke žešće, uzmeš one "bauštelske" tipa Rothmans, crveni winston ali kutija crvena, ne zlatna ili LD, evenutalno vidiš kod lokalnih Hercegovaca jel ima tko da prodaje domaću škiju.
  • Dino
    3.5k

Ja sam imao super iskustvo s najmom teretnog kombija nedavno pa ti mogu dat kontakt covjeka koji iznajmljuje, za putnicki nisam siguran...
  • Probirštift
    877
    ma za tekmu bi putnički uzeo
  • Marley
    3.8k
    Nesto si vrtim po glavi, bezveze, prisjecam se raznih nasih izdanja... Koja je vama osobno bila naaajgora utakmica ove sezone? Mislim na subjektivan dojam, koju bi izdvojili kao najtezu za gledati, samo jednu? Kad onak u suzama samo zelis da sve skupa prestane, a iduce dane provedes u zescoj depresiji haha.
  • jedan u nizu
    12.9k
    Ne prodajem ja, ali sam naisao na zanimljiv oglas :rofl: :rofl:

https://www.njuskalo.hr/djecje-figure/bista-krpe-oglas-46850166

bista-krpe-slika-247397313.jpg
  • Droljo
    15.3k

Rijeka 4: 0
  • don
    12.7k
    Varaždin 1-1
  • Sajla
    8.3k
    Slaven 4:1
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Slaven me osamario, ali bilo je rano, mi bez trenera, ma okrenit cemo to. Poslije Rijeke sam se oprostio od titule, do Istre sam se opet ponadao, pa ih poslao sve u picku materinu!
    Gorica me sasjekla, nisam se jos oporavio, ne nadam se vise nicemu.
  • Dzoni
    1.2k
    Svaki poraz u HNL-u
  • Noel
    11k

Bayern 9:2. Uvijek sam gledao one amatere konobare i poštare iz reprezentacija San Marina i Andore kad u kvalama dobe po 7,8,9 komada. I onda svjedočim tome uživo na Alianz Areni i to se događa mom klubu za koje kao igraju veliki profesionalci.. taj poraz me baš u depresiju bacio. Srećom popravil je Bjelica u nastavku sezone i u Europi smo pokazali moćan Dinamo. Ali svejedno mislim da je taj poraz ostavio ožiljke i sve se reflektiralo na sramotnu HNL sezonu.
  • Paggini
    46.8k
    Hajduk 1:0 na titeku me slomio potpuno jer ne sjećam se kad smo izgledali toliko loše, bezidejno, pogubljeno. Još protiv tih žohara, fuj.

Nakon toga Belupo 4:1 jer pristup igrača na toj utakmici, nakon one kataklizme u Munchenu i gubljenja od tovara je bio baš za otkaz svima. Nemoć, nemoć i bol. Već tada se njušilo kakva nam HNL sezona stiže
  • mlinchica
    2.8k
    Varaždin 1:1… nakon one nesretne Rijeke pa kupa i svega u prvom dijelu sezone, napokon smo odigrali dobar derbi na Maksu, pa pobjede protiv Slavena i Lokse i tad sam bila uvjerena da je to taj trenutak..
    Nije bilo plača samo ogromno razočarenje.
    Imam se običaj čuti sa starim poslije svake tekme, a to je jedina nakon koje ga nisam nazvala. :groan:
    Nakon toga sam i onu Istru nekak normalnije prihvatila..
  • Dinamosaur
    2.1k
    Ili ako baš hoćeš neke žešće, uzmeš one "bauštelske" tipa RothmansNavijač Dinama

Baba ti baustelska. Jos uvijek postoji 160.
    Ovo za marlboro se slazem, sranje.
    Davidoff su uvijek pusile cure ili decki koji se osjecaju tako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.