• Jurki
    16.9k
    Samo me zanima de je uspel biciklin zeti taj cas.
  • NitkoBitan
    25.7k
    Triatlonac, jos je samo falilo da zapliva jer se zatvorio neki most :rofl:
  • striko
    2.1k
    Stavit ga na iljadu dinara kao Aliju Sirotanovića.
  • Mali Zeus
    16.6k
    Samo me zanima de je uspel biciklin zeti taj cas.Jurki

Iz gepeka.
  • Krizy
    55k
    Pukštas zapeo autom u gužvi, krenuo biciklom pa upao u šaht!Ivdzo11

Igra za Hajduk Shit
  • Brusa
    2.9k
    pa to su ko one priče iz komunizma, o partizanima, lenjinu , udarnicima.... jbt
  • mlinchica
    2.8k
    Triatlonac, jos je samo falilo da zapliva jer se zatvorio neki most :rofl:NitkoBitan

:rofl: pobjeda :rofl:
  • nemapredaje
    5k
    Mogao je kroz šaht odmah zaplivat
  • Agramer86
    504
    Upravo u emisiji analize HNL-a jeličić govori da treba napravit sve da hajduk dobije Dinamo.
    Jebo vam pas mater svima u maxsportu a, pogotovo ovoj istarskoj ljigi.
  • Zagi
    9.6k
    treba napravit sve da hajduk dobije Dinamo.Agramer86
    Na koga se referira?
  • Agramer86
    504
    "treba pomoć hajduku i treba doći na stadion u Subotu i napravit sve da dobijemo Dinamo" na jebenoj javnoj televiziji.
  • Sibirski plavac
    5k
    da dobijemoAgramer86

A tko to "mi"? :brow:

Magarad na portalima, društvenim mrežama, pa evo očito i na javnim televizijama uopće više ne skrivaju svoja razmišljanja.
    Zato molim vas igrači,od senatora do mladih igrača i trenera Perkovića, molim vas stisnite gas u subotu i u narednih par kola, jer ovakve izjave su nam samo pokazatelj što nas čeka 24.5., a vjerojatno još nekoliko mjeseci nakon toga...

Kakve smo sreće izgbuit ćemo za vikend i mi i Rijeka.
  • Jurki
    16.9k
    jeličić govori da treba napravit sve da hajduk dobijeAgramer86

Jelicicu govno raspalo tovarsko. Dao Bog da ti djeca jos 100 godina ne dozivjela da ti žohari osvoje naslov prvaka.
    Smece ciganjsko.

Edit: ali im zato zelim da dozive financijski kolaps tog smeca kojeg konstantno guras na toj usranoj televiziji.
  • Ritam Ulice
    217
    Ima li tko snimku od Jelicica? Nevjerojatno mi je da se usudi tako nesto reci javno…
  • Paggini
    46.8k
    da se usudiRitam Ulice

A tko ce ga osuditi?

Novine koje žele isto i pišu isto? Njegov kolega Vejić koji još otvorenije govori? Možda kolegica Miletić iz Splita? Možda Cmrecnjak koji bi svakako volio da hajduk osvoji jer to će biti takva fešta? Možda Pukšar i Kecman koji se ne bi šteli mešati? Možda kolega Topić ili Korda kojima bi osvajanje hajduga bila pobjeda dobrog nad ultimativnim zlom?

Naravno da se usudi kad jako dobro zna kako diše CIJELI medijski prostor.

Svi osim Ljubića i Vice i par manje etabliranih novinara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.