• rioda
    8.1k

Jedno vrijeme sam intenzivno bio u tim manjim stadionima i stvarno me šokiralo kakvi su sve projekti napravljeni, doslovno nijedan manji stadion u Hrvatskoj (za koji ja znam) nema pošten krov koji pokriva cijeli kapacitet. Nevjerojatno
  • Jaro
    9.8k
    Mogli bi mi imeti pune kvalitetniju prvu i drugu ligu uz male drugaciji radFacke

Puno drugaciji rad. Pa netko je u Sibeniku odlucio dati M.Cvitanovicu takav ugovor da je za 7 vodjenih utakmica uzeo 200+ tisuca eura. 30ak tisuca eura po tekmi, M.Cvitanovic, Sibenik... Ekipa koja mu je dala ugovor, a i otkaz nisu u klubu - sadasnji vlasnik se proziva za neplacanje igraca, samo - koliko je uzrok u obim kosturima iz ormara vecima ili manjima. Realno, glup je svak tko ulozi nesto u nase klubove jer nema sanse da dobijes info o svim obavezama i cudesima koja se valjaju iza brda... Ovi ce uvaljat klib nekom novom naivcu kojeg ce Santini blokirati i to ce se nastaviti unedogled.... Sibenik s M.Cvitanovicem.je samo primjer - slicno su nestali svi ovi nabrojani - sprega lokalnih politicara, lokalnih "poduzetnika" i "nogometni djelatnici" spremni na kojekakvu suradnju (citaj rikverc). Jbg, ovi nisu bili veliki igraci kao Dinamo i Mamic pa tako ni zanimljivi nikome van kruga stadiona.
  • LA BOMBA
    136
    Stadion u Kopru u Sloveniji je meni odličan primjer kako bi trebali izgledati stadiončići manjih klubova kao Opatija, Vukovar.

Dvije natkrivene tribine i još neke manje nenatkrivene tribine za ultrase.

Taj stadion je koštao 9 mil €.

922631_f070stadion_bonifika03t.jpg
  • NORTE
    15.2k

Postoji na zoni i tema za stadione pa tamo možeš o Kopru i ostalima:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/123/nogometni-stadioni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.