• Nolifer
    10.7k

Pa da, nisu valjda džabe radjene biciklističke staze po gradu... :lol:
  • Gradjanski Dinamo
    421
    Svaki dan je ekipa tamo vozila bicikle. Treniralo se. To vam mogu potvrdit.
  • NORTE
    15.2k
    Gdje će igrati Lokomotiva kad se mi preselimo na Kranjču?

Ako će i oni igrati tamo, Lokomotiva bi mogla imati jedan od najvećih skokova u gledanosti prve sezone jer će biti teško doći do ulaznica za Dinamo, a ljudi će htjeti vidjeti stadion.
    Toot

Senf na predstavljanju radova izjavio:
    "Krajem 2026. ovdje ćemo gledati nogometne utakmice dinama i Lokomotive".

Tako da u pravu si, Lokomotiva će vjerojatno imati veću posjetu od mnogih drugih u ligi.
  • Hnlovac
    2k
    Moramo dobiti bitku protiv zg tovara u grabljenju godišnjih za Kranjču, to je sigurno

Loksa - Hajduk će bit psihijatrija, vjerujem da ih možemo nadjacat tam
  • NORTE
    15.2k
    Tako da to će naravno biti veliki skok za Loksu i postat će ozbiljniji faktor u našem nogometu, a naravno onda će im porast i apetiti.

To će doslovno biti "Pampas bez kutova".
  • Igor VG
    183
    b2IsD7Y.jpeg

4 markera za 4 zadnja kola! Slučajno! Možda, ali to su jedina 4 markera na Kranjči danas!

eE3pFoE.jpeg
  • NORTE
    15.2k
    Malo me brine to Sjevero-ISTOK za goste

Dakle gostujući kavez ide direktno do tribine di budu Boysi. Ja se bojim da zbog tog ne dođe do ikakvih kordona, ne puštanja dijela Istočne tribine u prodaju itd

A ak nedaj Bože dođe do nereda već vidim kak bu Kustić zatvarao tribine
    Hnlovac

Prazni su kutovi na stadionu pa su ipak fizički odvojene tribine, stadion će biti kao miks Pampasa i Rujevice.

Kranj%C4%8Da%20800X400.png

Mogu se staviti kordoni policije i redara na rubove između tih navijačkih tribina, kao i dodatne mreže, ali bit će veselo i tome se veselimo!
  • vlatkomarkovic
    880
    Samo sto mi je neusporedivo vece javno dobro stadion, nego sto je jedan velodrom. Uostalom, najavljeno je da ce se graditi novi, samo trebaju odabrati lokaciju, pa nije da ce ostati bez icega.jedan u nizu

To je ono što ja cijelo vrijeme govorim za Hipodrom. Ta pozicija može biti bilošto, samo ne hipodrom.

Što se tiče velodroma imam jedan zanimljiv fakt. Jedini objekt koji se uvijek morao graditi za sve olimpijske igre iznova je Velodrom, jer ga nitko nema i kasnije je trunu kao što ovaj naš trune. Cestovni biciklizam je jako popularan sport, ovaj drugi ne baš toliko, ali je Olimpijski sport jer eto je od prvih igara i bez njih bi spao na kompletni amaterizam. Ne govorim ovo da uvrijedim ikoga, samo iznosim činjenice. Nije to jedini sport koji ovisi isključivo o Olimpijskim igrama i zato i postoje OI kako bi ti sportovi stari preživjeli i sve ima svoje da sada ne ulazim u zecju rupu...

Uglavnom, mislim žao mi je to reći zbog tih ljudi koji koriste velodrom, ali po meni ne treba se ulagati u taj sport i grad ne bi trebao to graditi. Nit imamo nekih povijesnih uspjeha u tom sportu nit ima toliku popularnost jednostavno nema smisla. To mi je al pari ko da netko želi graditi bob stazu jer eto naša bob ekipa nema gdje trenirati. Mislim jebiga. Radije nek grad izgradi klizaliste, bazen ili tenis centar, za šta postoji veći interes i mladih sportaša i rekreativaca.
  • Oluja
    5.3k
    Na rendreu sa sjeverne strane po ogradi parkinga se vidi da ce gosti ipak biti smjesteni na sjeverozapadu. Samo parking im je na sjeveroistoku.
  • agramZ
    2.6k
    gostujuci sektor pored navijacke tribine? nema problema :lol:
  • DrawTube
    6.7k
    Meni je ovo na videu problem, 25 praznih stupaca stolica zbog sigurnosnog koridora

Dakle kod nas bi se kapacitet stadiona smanjio za 500 mjesta, tj istok bi se smanjio za više od 10% zbog gostiju
  • IvanKupres
    99
    To je ono što ja cijelo vrijeme govorim za Hipodrom. Ta pozicija može biti bilošto, samo ne hipodrom.vlatkomarkovic

Bitno da ostane livada/brisan prostor. Treba takva jedna livada usred grada radi potresa, a i ponekih koncerata.
  • NitkoBitan
    25.6k
    Nema potrebe za smanjivanjem kapaciteta. Ako se u Varazdinu na gostujucem sektoru moze pustit puni kapacitet i stisnut na 2/3 tribine onda moze i ovdje.

Na istoku Kranjce gdje ce bit BBB ce ionako rubovi bit prazni jer se ekipa stisne u sredinu i izmedu redova tak da uz jedan sektor tampon zone ostatak ce izgledat taman puno.
  • vlatkomarkovic
    880
    Bitno da ostane livada/brisan prostor. Treba takva jedna livada usred grada radi potresa, a i ponekih koncerata.IvanKupres

Drugi gradovi naprave barem "concert park" pa tamo vrte 30 koncerata ljeti i opreme prostor da bude za koncerte, ali neeeeeee

I to što bi ja taj koncert park nazvao koncert park "Ivana Pavla 2" bi isto vjerojatno mnogima smetalo, ali dobro to je neka druga tema, ili šta god. Ma zapravo cijelu tu površinu šta god bilo bi nazvao po Ivanu Pavlu 2.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.