Gdje će igrati Lokomotiva kad se mi preselimo na Kranjču?
Ako će i oni igrati tamo, Lokomotiva bi mogla imati jedan od najvećih skokova u gledanosti prve sezone jer će biti teško doći do ulaznica za Dinamo, a ljudi će htjeti vidjeti stadion. — Toot
Malo me brine to Sjevero-ISTOK za goste
Dakle gostujući kavez ide direktno do tribine di budu Boysi. Ja se bojim da zbog tog ne dođe do ikakvih kordona, ne puštanja dijela Istočne tribine u prodaju itd
A ak nedaj Bože dođe do nereda već vidim kak bu Kustić zatvarao tribine — Hnlovac
Samo sto mi je neusporedivo vece javno dobro stadion, nego sto je jedan velodrom. Uostalom, najavljeno je da ce se graditi novi, samo trebaju odabrati lokaciju, pa nije da ce ostati bez icega. — jedan u nizu
To je ono što ja cijelo vrijeme govorim za Hipodrom. Ta pozicija može biti bilošto, samo ne hipodrom. — vlatkomarkovic
Bitno da ostane livada/brisan prostor. Treba takva jedna livada usred grada radi potresa, a i ponekih koncerata. — IvanKupres
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.