• Hnlovac
    2k
    rekli na ssc da travnjak mora ostat jer je zbog travnjaka ovo službeno "rekonstrukcija" stadiona, valjda pomaže s papirolpgijom

Ali za stolice bi bilo dobro da se daju ljudima
  • mali M
    7.4k
    Di su danas njih dvojica na ovakav povijesni dan? Neka Rada je bila u pitanju.mlinchica

Ma na poslovnom putu bio i nisam stigao ni slova pročitati do sada. Pratimo mi sve, vjerujem da i Boss, ali koliko ja znam Kranjča je prvi dio oklade, temeljno smo to nedavno pretresli.

I da, sjedit ću kraj koga god mogu jer se veselim Kranjči kao malo dijete
  • Gradinamo
    65
    Ne znam je li već bilo, ali s Tomaševićeva Fbooka:
    VIŠE O NOVOM STADIONU

PARKIRALIŠTA
    • Zapadno i sjeverno od stadiona nalazit će se ograđeno parkiralište za potrebe medija, VIP posjetitelja, službenih osoba i igrača klubova
    • U sklopu tog parkirališta nalazit će se i parking za autobuse
    • Istočno od stadiona bit će smještena parkirališta za domaće gledatelje, a sjeveroistočno od stadiona parkirališta za posjetitelje gostujućeg kluba

✌ SADRŽAJI NA ZAPADNOJ TRIBINI
    • U prizemlju zapadne tribine nalazit će se prostori za medije, manjim dijelom tehničke prostorije te svi prostori potrebni za funkcioniranje nogometne utakmice (svlačionice, tuševi, prostorije za igrače, suce, službene osobe)
    • Na 1. katu nalazit će se restoran s pripadajućim sanitarnim prostorima, te vanjska terasa s direktnim pristupom na VIP tribinu
    • Na 2. katu (nivo zadnjeg reda tribina) predviđen je smještaj prostora za VIP posjetitelje (sky boxovi)
    • Na 3. katu nalazit će se prostori za medije (TV studiji, kamere, kontrolna soba)
    • Sve etaže zapadne tribine povezane su stubištima i dizalima
    • Ostale tribine su predviđene samo kao natkriveno gledalište, ispod kojih će se nalaziti sanitarni čvorovi i objekti za prodaju pića, suvenira kluba i sl.

⚡️ KROV
    • Maksimalna visina krova zapadne tribine je cca 21 m iznad gotovog poda prizemlja
    • Maksimalna visina krova iznad terena za igru je cca 22 m
    • Po unutarnjem rubu krova svih tribina bit će ugrađeni reflektori za rasvjetu terena za igru, čija je visina maksimalno 3 m iznad vrha krova

⬆️ ULAZI NA STADION
    • Ulaz u glavnu građevinu stadiona izveden je preko interne prometnice i pješačkog nogostupa sa zapadne strane
    • Ulaz i pristupi za posjetitelje stadiona su izvedeni preko dva ulaza iz Ulice Silvija Strahimira Kranjčevićeva, zapadnog i istočnog, ovisno kojoj se tribini pristupa

FASADA I ZELENI PRINCIP GRADNJE
    • Zeleni i održivi koncept s kišnicom, vertikalnim vrtovima i solarnim panelima
    • Fasada izrađena od dugotrajnih aluminijskih profila koji podsjećaju na drvo, zahtijeva minimalno održavanje
    • Vertikalni vrtovi donose osjećaj prirode u gradskoj sredini
    • Sustav prikupljanja kišnice i korištenje ekoloških materijala dodatno doprinosi ekološkoj održivosti
    • Solarna elektrana snage 1 MW smještena na krovu stadiona doprinosi energetskoj neovisnosti i potvrđuje posvećenost ekološkim principima i energetskoj učinkovitosti
    • Stadion ispunjava visoke energetske standarde prema DNGB certifikatu
    • 40-metarski reflektori bit će zamijenjeni modernom LED rasvjetom koja smanjuje svjetlosno zagađenje
  • NORTE
    15.1k
    sjeveroistočno od stadiona parkirališta za posjetitelje gostujućeg klubaGradinamo

Gostujući sektor na sjeveroistoku kao na Pampasu?
  • Hnlovac
    2k
    Malo me brine to Sjevero-ISTOK za goste

Dakle gostujući kavez ide direktno do tribine di budu Boysi. Ja se bojim da zbog tog ne dođe do ikakvih kordona, ne puštanja dijela Istočne tribine u prodaju itd

A ak nedaj Bože dođe do nereda već vidim kak bu Kustić zatvarao tribine
  • NitkoBitan
    25.6k
    Pa kaj nije vec jasno definirano gdje se nalazi gostujuci sektor? Ovdje je rijec samo o parkingu za gostujuce navijace kaj ne znaci da se oni nece trebat prosetat 50tak metara do svog dijela tribine.

Ali da, parking gostujucih je do parkinga domacih navijaca, bit ce veselo.
  • Hnlovac
    2k
    nes sam kopao neki dan i kažu forum strucnjaci sa SSCa da i kavez ide na sjeveroistok...

Nadam se da sam krivo shvatio jer je ovo katastrofa u najavi onda
  • vlatkomarkovic
    864
    Ovo je privremeno rijesenje, snaći ćemo se...
  • SAS1987
    17.2k
    Dragi gosti, čuvajte kosti! :lol:
  • NB86
    16.6k
    "Ostale tribine su predviđene samo kao natkriveno gledalište, ispod kojih će se nalaziti sanitarni čvorovi i objekti za prodaju pića, suvenira kluba i sl."

Nadam se dovoljnom broju pozicija za prodaju pica, neki standard 21. stoljeca je da se moze na stadionu uzet pice u roku par minuta
  • shameless86
    89
    sad pogledao video od tomasevica..pricao neki lik iz strabaga..trebat ce cca 45 dana da se srusi sve.zapadnu tribinu pocinju sljedeci tjedan rusit
  • Droljo
    15.2k
    zapadnu tribinu pocinju sljedeci tjedan rusitshameless86

Tu tribinu 3 muža sa velikim brusilicama sruše u danu. I odvezu železo...
  • GOAT
    2.5k
    trebat ce cca 45 dana da se srusi sveshameless86

Da se te tribine udare malo jace nogom sve bi palo hahah odakle 45 dana nadu
  • R13S61
    311
    Prvi dan radova i na forumu već imamo veće stručnjake od inženjera na gradilištu :grin: :wink:
  • shameless86
    89
    pustit ove skupljace sekundarnih sirovina sa ferenčice i okolice..i jedno popodne ode sve :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.