• SAS1987
    17.2k
    Tu tribinu 3 muža sa velikim brusilicama sruše u danu. I odvezu železo...Droljo

Pocela tema Građevinari koje bi željeli gledati na gradilištu Kranjćevićeva :lol:
  • IlKa
    44
    Pitanje, jesu li otkupili zemljište, onaj komad kod B.Adžine da spoje tu cestu i da ima izlaz na Adžinu (Sjever-istok)?
    I nije bilo jasno, hoće li napraviti neko igralište tipa koš na sjever-istok gdje je parking?
  • jakov1
    554
    Pitanje, jesu li otkupili zemljište, onaj komad kod B.Adžine da spoje tu cestu i da ima izlaz na Adžinu (Sjever-istok)?IlKa

Jesu.
  • Zoran
    203
    Šte sa stupovima reflektora? Po mojem nije loša ideja da se skinu, obnove ( pofarbaju) i dadu nekom drugom Zagrebackom klubu ( samo treba postolje napravit )
  • shameless86
    88
    znam da je rudeš javno žicao reflektore,ne znam kak je na kraju završilo i di ce sa njima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.