• mosad
    1.4k
    Ovo ne smije biti penal
  • NVKOD
    5.2k
    Da mi netko veli da je na utakmicu Istre i Slavena u ponedjeljak u 5 popodne došlo 5000 ljudi, rekao bih mu da je lud.

Svaka čast Istrijani, stabilni je prvoligaš, igraju jako lijep nogomet, imaju lijep zaobljen stadion (jedni od rijetkih u HNL-u) koji zaslužuje da dođe čim više ljudi.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Kako god završi ova utakmica, konačno se demistificirao Garcia, odnosno realnost i činjenica da su “lovili u mutnom”,jer je velika trojka očajna pa se to i iskoristilo. Što opet nije mala stvar samo po sebi, ali nije ni novi Guardiola.

Dakle, došao je trener (Kovačević) koji im je pogledao dvije utakmice, istražio famozna iznošenja lopte i pozicioniranje, dobro stao, čekao ih iz tranzicije i ozbiljno ugrozio.

Po meni se dosta zanemarila i činjenica da je Istri, u prvom dijelu sezone, zavidnu trkačku moć ugradio Tramezzani, po meni najpodcijenjeniji trener stranac u HNL - u. Sjetite se da je i tada bilo hvalospjeva za njihove izvedbe, a meni odmah u sjećanje dolazi i ona utakmica protiv nas (2-2) koju su jebački odigrali.

Da se ogradim, ovo ne znači da je automatski Kovačević trener za Dinamo ili da je ovo njegovo odvjetništvo, samo iznosim ono što vidim u gotovo devedeset minuta.
  • hardek
    4.6k
    Slaven je imao 4,5 opasnih kontri i iz jedne su zabili. Istra je kontrolirala utakmicu 80 minuta utakmice i realno trebala pobjedit.

Istra je na domaćem terenu dosegla tu reputaciju da protiv njih moraš stajat u bloku i čekati tranzicijske prilike što je samo po sebi velika pohvala za Garciu. Pod Tramom danas bi Istra bila ta u bloku sa 35% posjeda.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Taj posjed je bio jalov, nije bilo famoznih triangla i izlazaka. Mudro su im prepustili inicijativu koja je bila, malo je reći, nedostatna. Uglavnom su radili cirkus na horuk, što je samo kritika na naše primadone, Rijeku i Hajduk.
  • bbb medimurje
    4k
    pa nije da su u onim polusezonskim rasprodali sve osim zapada?
  • hardek
    4.6k
    Meni se čini da su se jednostavno ispuhali malo, a da smo im mi, Rijeka i tovari došli na vrhuncu moći. Do kraja će vjerovatno imati li-la rezultate i ne vjerujem da će uhvatit tu 4. poziciju
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    To svakako da, ali se jedno vrijeme o njima pisalo kao o Enriqueovom Parisu. Na taj sam se dio osvrnuo.

Više je tu do pada kvalitete “velikih”.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kako god završi ova utakmica, konačno se demistificirao Garcia, odnosno realnost i činjenica da su “lovili u mutnom”,jer je velika trojka očajna pa se to i iskoristilo. Što opet nije mala stvar samo po sebi, ali nije ni novi Guardiola.Tongo Doumbia

Sory naravno tvoje misljenje ali sta je onda Kovacevic pokazao danas? Lov u mutnom? Svasta. Hocemo li jos koju izliku naci za ekipe koje igraju ljepse od ostalih. Pobijedili su sve zaslugom kakav lov u mutnom? Da je sta uslo danas pricali bi drugacije. Tvrda utakmica s razlogom, Belupo se povukao obrambeno i uz srecu izvukao nerijeseno.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Ja ne bih pričao drugačije. Zašto ti silni “svi” nisu iza preokreta u Velikoj Gorici nisu pričali o simpatičnom Garciji? HNL nikad gori, mi smo tu gdje jesmo, Rijeka se ispuhala a Hajduk neću ni komentirat.

Ukratko, ne divim se trenerima koje klub čeka dvije godine da budu osmi, vrate ga jer nigdje drugo očigledno ne može biti trener i imati rezultat. Hvala i “lijepoj igri” i La Masia forama. Toliko od mene na temu jer je ovo već spam.
  • Noel
    12.2k

Složit ću se da je Kovačević odlično detektirao na koji način Istra gradi igru. Treba reć da Istra ima puno bolji kadar i da je ovom utakmicom Kovačević još jednom potvrdio da je ozbiljan trener. Izvlači totalni maksimum iz ovih stvarno prosječnih igrača Belupa.
  • Paggini
    52k
    Gledam sad sažetke žohara i eszeka, treba primjetiti kako Sigur s najvećom bolikurčinom se vraća u obranu u 91. minuti kad je Osijek imao kontru, ali i u 95. kad su zabili gol.

U oba slučaja najveća bolikurčina koju sam ja vidio ove sezone, stvarno bizarno, pogotovo je smiješno što raqueltić udara najjaču sprintinu u svojoj karijeri u 95. dok se ovaj šeta pored njega.

Hehe, mladi sigur nam je nešto ljut na trenera Gatuzza hjooooo
  • DrawTube
    7k
    Valjda ćemo smjeti na zoni navijat za Rijeku zadnje kolo kad matematički osiguramo naslov ak bumo htjeli da se zakomplicira borba za Europu
  • don
    13.3k
    on je jedva odigra tu utakmicu zbog ozljede ramena pa moguće da je zbog tog.
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Sigur s najvećom bolikurčinom se vraća u obranu u 91. minutiPaggini

Jer ga trenerski mag stavlja u igru ozljeđenog. Vidjelo se dosta puta u prijenosu da ima grimase dok trči i da se drži konstantno za rame.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.