• Neron53
    1.5k
    Sta se dogadja u Sibeniku...svi linkovi su pukli
  • SAS1987
    17.2k
    Mario Maloča se vraća u ajduka, čeka se službena potvrda...Filip 91

Nakon 25 godina Hajduk opet gradi projekt ćetiri kapetana :lol:
  • Facke
    5.8k
    Kakva obrana Filipovica
  • Omake
    7.6k
    Ajme, umalo ga Filipovic zabio u Galesic stilu
  • Facke
    5.8k
    Mogel je Sibenik ovu utakmicu dobiti. Kak je Bozic one fulal to valjda ni sam nezna. Valda su noge drtftale kad je isel v sut.
  • Sibirski plavac
    5k
    I opet će ostati u ligi usrana Gorica i Loksa, klubovi koji apsolutno nikome ne bi falili da ispadnu, a ispast će klub koji ima svoju publiku, i onu "običnu" i ultrase. :roll: Žao mi je Šibenčana...

A i ovi koji se bore za ulazak u prvu ligu čini mi se također nikog ne zanimaju.Ili sam u krivu?
  • emilperska
    10k
    Pitanje je tko ce dobit 10.licencu..

Najbliže je Vukovar, a on je pao po nekoliko kriterija..

Dugo se nije desila ovakva situacija. Jako puno padova..
  • Jay
    1.2k
    Koja razlika između ove dvije utakmice danas, kao da se na različitim kontinentima igralo.
    Žao je i meni Šibenika, mogli su slaviti iako ne bi puno značilo.
    Izbor između Vukovara koji nema gdje igrati ili Opatije na Kantridi stvarno za poludit. Doduše nebitno kad ispadaju odmah iduće sezone.
  • Pacho
    654

Lokomotiva izbacuje dobre mlade igrace kao na traci, a mi ih sve mozemo uzeti za razumnu cijenu. Takoder, odsad cemo prakticki imati ekstra dvije domace utakmice protiv njih. Meni je to puno bitnije nego nekih 100 likova na stadionu.
  • Krizy
    54.9k
    Šteta što Lokomotiva neće ispasti.
  • Markelo
    3.3k
    Šmrc šmrc, ispada klub koji igračima ne isplaćuje plaće po 3 mjeseca a onaj koji redovno isplaćuje i promovira mlade igrače ostaje.
  • emilperska
    10k
    RH ima 9 stabilnih nogometnih klubova + Šibenik..
    Ovo ostalo ce bit price za 1 sezonu tipa Dragovoljac, Rudeš, Vukovar..

S tim da ovo za Vukovar će biti teško HDZ HNS nariktavanje jer netko mora biti taj 10.klub, a ne mogu Šibenik kao posljednjeg ostaviti u ligi jer to narušava sportski smisao natjecanja. Vukovar nema baš nikakve uvjete da bi bio prvoligaš. Ni tehničke ni financijske, ali netko ce morati biti, a od prva 4 drugoligaša oni su najbliže tome..

2026. u ljeto ispadanje i ponovno padobranac u vidu Opatije, Rudeša, Orijenta unutra dok se Šibenik ne stabilizira..

Novim ugovorom za TV prava iz 2022., gap između fake Varteksa i npr. Dugopolja je postao prevelik i ta razlika između ovih 9 klubova i ostatka ce samo rasti..
  • LA BOMBA
    128
    Mogli bi uzeti neki klub iz slovenske druge lige koji ispunjava kriterije HNL, recimo Goricu koja je trenutno druga. Pa bi onda imali derbi Gorica-Gorica.
  • emilperska
    10k
    Mogli bi uzeti neki klub iz slovenske druge ligeLA BOMBA

Ja sanjam HNL sa Zrinjom i Širokim, ali to su samo snovi..

Iako sam uvjeren da bi se to dalo izvesti kroz drugu agendu budući da velški klubovi igraju englesku ligu, Monaco francusku, Vaduz švicarsku. Za to treba postojati politička volja, koje trenutno nema..
  • FelceAzzurro
    353

Idemo u Goricu na Gorica-Gorica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.