• Paggini
    52k

Smijesna fora, nadam se da je vrijedila stotine prijetnji smrcu koje ce sad dobiti
  • Dzgšb
    1.6k

Da ne otvaram link,dal je ajdug dobio licencu ,ili je zanemariv dug do 100 milijuna za njih?
  • gaTeDZG
    1.6k
    Lončar za 1:0, 'ercegovci stigli na zimu i vode Irsku, pardon Istru ka Europi...
  • Crni86
    11.1k
    U direktnom srazu dva najbolja trenera lige bme Garcia trenutacno dominantno vodi. Istra se bas nametnula kao da je slaven doso na maksimir ili rujevicu.

Dojmi me i za sada Patrik Pavlesic u svojem debiju. Prikazuje za sada pravu energiju i mogo bi biti ugodno osvjezenje na sudackoj sceni.
  • rakurs
    1.4k
    o tome ti je sve rekao Jeličić: 'da vidim tko je to dovoljno hrabar da hajduk odvede u stečaj'

I ima pravo, nitko nikada se ne bi usudio takvo nešto napravit, a bogami niti ovo s licencom.

Inače, ovo što Istra igra je stvarno ozbiljno. Znam da svi već sve znaju, ali ja ih prvi puta gledam od tko zna kad, čak niti našu s njima zadnju nisam gledao.

EDIT: Ali, evo, vratio se Slaven, majstorija Nestorovskog.
  • Paggini
    52k
    Vrhunska utakmica zasad, opravdala epitet derbija kola!
  • Rex Ramae
    3.2k
    Odlična utakmica za nas neutralne nogometne sladokurce.
  • Jay
    1.6k
    Ovo ce valjda zavrsiti 4:3 samo ne znam za koga.
    Odlicna utakmica, bas je lijepo vidjeti toliko ljudi na stadionu ponedjeljkom u 17 i dvije smislene ekipe
  • Oluja
    5.4k
    Ima netko link?
  • Noel
    12.2k
    Garcia vs Kovačević borba za mjesto trenera Dinama. Možda pretjerujem al Jagušić odmah ima mjesta za prvih 11 Dinama. Ako dođe naravno.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Možda pretjerujem al Jagušić odmah ima mjesta za prvih 11 Dinama.Noel

Ja njega jednostavno ne vidim na krilu, tamo nam treba neki prodorni tamnoputi kojeg ce cuvat dvojica a ne Kadusic pospremat u dzep.

Za sredinu terena idealan, solidno brz, okretan i inteligentan.
  • hardek
    4.6k
    Ja sam odmah nakon prve tekme rekao da mi baca na višeg Kramarića za siromašne. Ima mota, i nikako mi nije bilo jasno kada je na početku polusezone Garcia gurao onu tarabu Fućka i Jaganjca umjesto njega.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Inace ne razumijem kako su senatori (Santini i Nestorovski) oslonac svojim ekipama dok su nama sa 32,33 godine s jednom nogom u penziji a s drugom na vjecnoj rehabilitaciji.
  • Nogo
    6.7k

1:0 Lončar

1:1 Nesterovski
  • Dzoni
    1.4k

Pristup i rekao bih zasićenje igra određenu ulogu. Oba napadača su novopridošla u klubove, dok su naši senatori tu već 5, 7, neki kao Ademi i 14 godina. Sigurmo im nije isto kao prije motivirati se kao prije i nije isto igrati konstantno u tom ritmu toliko sezona nego kao ovaj dvojac, pogotovo Santini kojima ovo dođe skoro kao odmor.
    Zato nam je nepresušno potreban kvalitetan i temeljit remont, od 1. do 31.igrača, inače ćemo zaista ostati bez titula, sad smo samo na možda da neće biti titule
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.