• GOAT
    2.5k
    Ja prvi stojim u redu za travu.vjeko1701

Motamo isključivo kranjcu :lol:
  • CUCAK
    468
    ja sam ko klinac otkinuo komad travnjaka kad smo pod Čirom postali prvaci protiv kamen ingrada (1-0 maric ak sam zapamtio), to je bilo zadnje kolo pa su pustili ljude na travnjak, i par godina je taj komad travnjaka preživljavao doma...
  • Davieboy86
    432
    Prvu trubu sam zapalio na tom stadionu jer je bratic zivio u Adzijinoj. Ljubav traje i danas.Hvala Kranjca. Neces mi nedostajati
  • Doktor Kunić
    4.6k
    a Manenica iza opasan ko struja :cool:
  • shameless86
    88
    na toj tekmi sam zavrsio u loži..bili na zapadu,pa se probili do lože..i na kraju zavrsili dole na terenu
  • Geonosis3
    58
    evo vijest direktno sa najvažnijeg javnog servisa u zemlji "index komentari".
    Capture.jpg
  • mokoxax468
    1.2k
    Nudim okladu da ništa od radova na Kranjči prije lokalnih izborarioda

Znam da je mainstream bosova i mali m oklada, no da se ne zaboravi i ovaj dio. Bageri na terenu, aktivno se ruši. No neću tražiti deaktivaciju računa, ipak danas slavimo. Nadam se da i kolega @rioda slavi :blush:
  • rioda
    8.1k

Čestitam, drago mi je što sam izgubio :grin: Slavim ovih dana stalno, početak radova i pobjedu protiv Rijeke, a na rođendan kluba sam uplovio i u bračnu luku :monkey:
  • mlinchica
    2.8k
    sve je to divno i krasno, ali to znači da ću jednog dana morati birati mjesto kod kupovine godišnje na KranjčiSajla

Dajte ako tko bude imao tu moć, neka sredi da Boss i mM sjede jedan do drugog.
    Kao Zonin kamen temeljac na Kranjči :grin:

Di su danas njih dvojica na ovakav povijesni dan? Neka Rada je bila u pitanju.

Čekamo i revanš, neku novu okladu jer bi mogla dosaditi tema…
  • IvanKupres
    94
    Kaj ovaj Šikić nije mogao speglat odijelo? A Svetina se obuko ko da sam ide u radove.
  • Nolifer
    10.6k

Nadam se da im je Zvone stigao očitati lekciju malo iz povijesti i smisao onog udaranja onog milicionera na Maksimiru, jer su oni predstavili to kao nasilje i da nije primjeren onaj mural na zidu i zašto je to baš tamo, te da ga ne treba ukloniti, makar su dobili email onaj kao da ga treba maknuti...
  • vlatkomarkovic
    863
    Da budem malo kontroverzan. Realno Dinamovi predstavnici nisu imali šta danas raditi da Kranjci, Kranjca je privremeni stadion budući Dinama. Da smo se odlučili za opciju u Sesvetama ili bilogdje drugdje ne bi išli. Kranjca mora biti multipurpuse stadion na kojem će igrati koju god drugi zagrebački klub bude najbolje rangiran. To će biti naš privremeni dom, ok i Dinamo ima neku povijest s njom. No smatram da klub bi se kao takav trebao distancirati od ovog projekta. Ne želim se jednog dana naći u situaciji, pa imate Kranjcu gdje vam se žuri s Maksimirom, mislim da poruka kluba mora biti jasna. Lijepo je da se radi stadion na kojem će Dinamo privremeno igrati, ali to nije naš stadion.
  • Nolifer
    10.6k
    Hoće i stolice sa stare Kranjče negdje na aukciju ili u deponij? Šteta da se nemre uzeti koja za uspomenu, kao i dio travnjaka...
  • Droljo
    15.2k
    Možda daju nekom niželigašu. Tak se često radilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.