• Mali Zeus
    16.5k
    Stojke nije neinteligentan u smislu Špikića na način da kad puca dodaje i obrnuto nego je nekad preopušten i presamouvjeren pa pošalje neki pas uvjeren da je dobar, a zapravo nije. Što se tiče igre u napadu obično donosi dobre odluke.
  • emilperska
    9.9k
    nego je nekad preopušten i presamouvjerenMali Zeus

Okay u smislu finiša, ali ovo upućuje na nogometnu neinteligenciju. Pogotovo kad se ponavlja i kad nakon toga padaju ili golovi ili stoperi dobivaju kartone..
  • Mali Zeus
    16.5k
    Okay u smislu finiša, ali ovo upućuje na nogometnu neinteligenciju. Pogotovo kad se ponavlja i kad nakon toga padaju ili golovi ili stoperi dobivaju kartone..emilperska

Ma slažem se. Neinteligencija je neinteligencija, al mislim da je to nešto na čemu se da i može poraditi.
  • Paggini
    46.3k
    nogometnu neinteligenciju.emilperska

Istinabog, ove sezone svaki od igrača (s iznimkom možda Pjace) imao je svoj set ekstremno neinteligentnih poteza u groznim trenucima.

Ali Stojkoviću se treba to drugačije valorizirat jer je još uvijek klinac koji tek sad igra u ritmu, prvi put nakon DVIJE godine. I jednako bitno, za razliku od mnogih u ekipi koji zajebu, izgrči se da ispravi svoj zajeb.
  • emilperska
    9.9k

Ne kažem ja nista. Samo sam napisao da je jučer njegova nonšalancija bila rizičnija od Baturinine jer smo nakon nje skoro izvisili. Da li će Stojke to korigirati ili ne, ne znam. Ali za razliku od Baturine, ne radi se o fizičkim nedostacima nego mentalnim, pa bi rekao da uz pravo okruženje i pravog trenera nece prodavati te lopte na taj način u neko skoro vrijeme..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.