Nadalje, sve utakmice nastavka sezone će ti na Kranjčevićevoj biti rasprodane, a to što recimo Hajduk, Rijeka i Osijek nećeš moći prodati onoliko karata koliko bi mogao na Maksimiru ne vidim kao problem. — scooniepenn
Nazalost vidli smo kako se otvaranje pampasa pomicalo, necemo mi imat informaciju ljeto prije kada tocno ce krajnca biti gotova. Tako da mozda bude gotova 1.1., a mozda bude gotova 25.3. kada ce ti ostat npr jos 5,6 domacih tekmi. Zbog toga ce biti jako tesko planirat profaju godisnjih na nacin koji spominjes. Ali svakako ideja nije losa kada bi se znao tocan datum zavrsetka 6 mjeseci prije, a to je nazalost nemoguce.Čak imaš opciju prodaje polugodišnjih ulaznica uz pravo provokupa za Kranjčevićevu za 2. polusezonu. Nije to nešto što se ne može regulirati. — scooniepenn
Ako se mene pita ja bih ukoliko je sve gotovo na vrijeme igrao proljetni dio one tamo sezone na Kranjči, a ne nepotrebno pola godine duže na Maksimiru. — scooniepenn
I meni je mozd mrvu zao da nemamo pravog inferiornog gradskog rivala — Hnlovac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.