• Droljo
    15.2k

Ni najmanje. Licemjerje mrvicu. Ali ja sam jedan sa svojim mišljenjem koje sam rekao. Tu ću i završiti.
  • Hnlovac
    1.9k
    Mojih 5 centi na ovu temu, znao sam bit na sjeveru i za velike tekme i dečki normalno stoje na vrhu tribine i lijepo pristojno mole ljude da se rasporede po tribini, bar kad sam ja bio

Al na sjeveru ima previše balavurde kaj jedva zavrsi trogodisnju (bez disrespecta prema forumašima ak ih ima ovdje s 3godisnjom) uzme široke zelene jakne i krene se sepurit i glumit policajce. Starija ekipa gotovo nikad to no radi, samo balavci od 50kila sa zadebljanom sinusnom kosti
  • dinamo u srcu
    2k
    Otvorite temu za derbi. i naravno hoćemo pobjedu!
  • superhik
    12k
    Sretni što smo došli na -1, a bez prešetavanja po terenu u Gorici bi bili prvi.
  • serbus
    4.9k

Moguće da je tako ali kaj mene ljuti da uzimamo samo kaj nam paše a to je u ovom slučaju pobjede Istre,Osijeka.

Kad već mijenjamo svemir možda bi u slučaju naše velebne pobjede u Gorici i Rijeka i Hajduk pobjedili pa bi bilo sve isto.
  • superhik
    12k
    Rijeka i Hajduk pobjedili pa bi bilo sve isto.serbus

Moguće, ali ako gledamo da su oni u nizu silazne forme, a nama bi Gorica bila nastavak uzlazne forme, onda su stvari drukčije
  • don
    12.6k
    nije potrebna nikakva najava za tovare i utakmicu sezone, samo otvori netko temu sa anketama i to je to.
  • Carrasco
    6k
    Ovo je po meni bila jedna naša klasična utakmica u HNL-u ove sezone samo što nam je nešto konačno ušlo, a Nevistić nije primio gol iz prvog udarca u okvir.
  • KtcGoat
    498
    Mislim da oni koji idu na sjever bi trebali znat pravila koja su na snazi, a ako ne znaju neka se raspitaju i neka ih postuju.
    A ako ipak neko nesto krivo radi, mislim da bi se prvo trebalo upozoriti rijecima, a ne odma šamarat itd jer ces potencijalno tu osobu zauvijek otjerat sa te tribine.
  • kajjaznam
    155
    Joj, bokte nikad bez drame.
    Ak se ne piše o lošoj tekmi i porazu, onda o ponašanju na tribini.
    Ajde dajte
  • gaTeDZG
    992
    Eto, otvori :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.