• kajjaznam
    163
    Btw.čestitam onom idiotu koji je poslao u večernji događanja na sjevernoj tribini.
    Od sada pa nadalje, od modova zahtjevam, da ko napiše išta o događanjima na Sjeveru, mjesec dana hlađenja.
  • NKDZ86
    3.7k
    Ja sam šokeran.
    Mada sam bio na repki protiv Škotske na sjeveru dolje i bio je pun obitelji s djecom i tak i ostao sam bez teksta.
    Ljudi ne kuže da je to navijačka tribina i da to nije repka.
  • Hnlovac
    2k
    modovi su rekli svoje o tom, da je forum samo sjevera da, ali postoje je ioceniti forum za dinamo nema banova za to
  • kajjaznam
    163
    ako je tema Dinamo, kaj imaju pisati o događanjima na tribini.
    Ne kužim šta koji k imaš pisati " joj neko je nekom opalio šamar".
    Ekipa ne kuži da je u večernji otišlo baš sa ovog goruma
  • Hnlovac
    2k
    pitaj moderaturu, ja sam prenosim
  • IceMan
    2.8k
    Kad idem, idem 95% na sjever dolje.

Sjever dolje je navijačka tribina, ima svoja pravila. Nije da nisam nikad bio sa curom, al pokušavam izbjegavat kad idem s njom na tekmu (idem na zapad ili nekad na istok) , isto tako izbjegavam i pokušavam odgovorit prijatelja kad želi sa klincima i curicom… i nemam uopće ništa protiv ako netko ide. Al ak ideš na sjever dolje ideš si razbit glasnice a ne “turistički” malo pogledat.

Jednostavno to je za najžešće navijače i ak već nisi bad blue boys a ipak dolaziš, poštuj pravila tribine.

Bolje da je 1000 najžešćih gore i to je to nego 5000 pa 1000 pravih i 4000 samo gledatelja.

Al opet, ne možeš nekome zabraniti na tribinu kad jedva da ljudi i dođu bilogdje. Hvala Bogu sad je to sve veća brojka al sjetimo se nekad kad nas je bilo 700 na stadionu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.