• crophantom
    147
    Neznam kako će završiti derbi u subotu, nadam se da će nam se vratiti za onaj prvi derbi na Maksu.
    Ono što znam je da tu neće biti ni N od nogometa.
    Ovi su nervozni, Livaji vidiš na faci da mu do života više nije, naši će bit usrani jer znaju da su sve zivo sjebali ove sezone, na klupi 2 trenerska maga, sudac neće spavati 5 dana prije utakmice, neznam ko sudi, ali nebi mu bio u koži.
    A dodatan pritisak i svima na stadionu jer mislim da ako ovo spuse su tovari spremni ranije krenuti u renovaciju Poljuda, nekako mi se čini da mi ono od lani nakon kupa mogla biti kamilica.
    Sve u svemu, slažem se s kolegom iznad, dođe mi da se zaključam u mračnu sobu na ta 2 sata jer to će bit jedan klasični horor za gledati.
  • Bistra1986
    0
    SN pišu da je Dinamo krenuo po Soticeka, bilo bi to odlicno. Mbuku, Hoxha i Cordoba broje zadnje dane u Dinamu. Na krilnim pozicijama ostaju Pjaca, Stojkovic i Soticek bi se sjajno tu uklopio. Jagusic dolazi na poziciju Baturine, a Mudrazija na Sucicevu poziciju.
  • NORTE
    15.1k
    Ne znam na osnovu cega ocekivat nogomet na Poljudu :lol:
    Bit ce to muka, teska muka, derbiji u kojima i ima nesto igre su uglavnom u Maksimiru.
    Efes Pilsen

Treba se zaista pripremiti na tovarski antinogomet kakav još nije viđen.

Jedini cilj njima će biti da ne prime gol i radit će apsolutno sve nedopušteno da to pokušaju.

Naša taktika između ostalog treba biti i prekomjerno pucanje po golu zla.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Zato jer se dokazao u Baselu? To su sve prinove u prvom redu.
  • shameless86
    81
    bojim se samo da ga ne uvale iz neke gluposti naše..i standardnih 1-0 završi..ne ocekujem previse od igre
  • Felip
    462
    Koji god sport će se igrati u subotu mi to moramo dobiti.
    Ma i teški, mučni bod odmah potpisujem samo da im ne damo povoda za orgijanje nad nama ako izgubimo.
    Pa daj ako može mrtva Lokomotiva odigrati dobru utakmicu dolje...
    U strahu sam opet jer smo mi neuvjerljivi, dojam je da ako primimo gol ili nas presiječe neki karton, mi se raspadamo. Ne osjećam da ih možemo razbiti.
    Ključno će biti zabiti prvi gol i odigrati obranu sezone.
    Samo da ne izgubimo, evo samo to. :pray:
  • din
    757
    kakav bod? Ako želimo biti prvaci moramo dobiti, s bodom smo mi gotovi ako Rijeka dobi Goricu, a dobit će je. Dosta je bilo igranja na bod u tim derbijima, pokazati tko je gazda.
  • emilperska
    9.9k
    Nama bi X na Poljudu mogao vrlo vjerojatno bit dosta ako dobijemo zadnje 3 i uz nastavak ovih kriminalnih igara za Hajduk + totalni fizički raspad Rijeke kad krenu 2 utakmice tjedno radi Kupa što po meni nije nerealno. Na kraju krajeva igraju međusobno gdje je X opet najrealniji rezultat i s tim X smo onda sigurno prvi ako dobijemo zadnje 3 na Maksmiriu. Znači čak ne moraju ni rasipavat bodova nego će bit dovoljno da međusobno odigraju X.

Zato u subotu ne treba srljati..
  • Droljo
    15.2k

Jel ne deru oni kup poslije zadnje u prvenstvu?
  • emilperska
    9.9k

14.05 i 29.05 su tekme ako Dalić opet ne intervenira kao prošle godine, a vjv neće jer je samo Fruk repstativac.
  • don
    12.6k
    Livaja je baš nervozan jer je i sam svjestan da mu je ovo zadnji pokušaj za titulu. Vidimo i sami zadnji par utakmica koja je razlika njega sad i prije tako da će napravit baš sve da uzmu 3 boda, budući da san siguran u to da ako ne osvoje naslov da on ide na lito, 100%.
  • Ludovic IX
    8.3k
    ti nemoj slavit.. ja budem. mi nismo preplaćeni na naslov nit j normalno da osvajamo naslve 20 godina zaredom. to što je ovdje dobar dio navijača po ponašanju puno veća plačipička nego večina tovara koji bar imaju razlog za plačipičkanje s obzirom da titulu nisu vidjeli 20 godina a neće ni ove godine.

nije me bilo dugo i očito s dobrim razlogom. ovo pekemzasto ponašanje od djela navijača fi se pizdi jer se nije slavilo 10 muta sa njima, a što da slave. nemaju oni razlog za slavlje do zadnjeg zvižduka u zadnjem kolu pa ako ćemo slaviti, slavit ćemo onda.

ide mi na onu stzvar i stalno potenciranje da se oni ne bore i da se šetaju. nisu u formi i sjebani su. cijelka sezona im je takva i nije razlog da ne žele već očito ne mogu. dal su treneri krivi, dal zasićenje pa je glava u kurcu, neznam ali znam da žele isto koliko i mi na tribini.

mislim da igrači man city-a imaju isto 10 puta veće plače od igrača nott foresta pa su ovi ispred njih na tablici.. misliš da i igrači man city ne žele pa su zato loši ove godine.

neću više pisat ovdje do zadnjeg zvižduka zadnjeg kola. i što ako ne uspijemo. neću 100% pičkarat igrače niti upravu. imamo sljedeću sezonu i to je to. bar je sport takav pa svake godine imaš priliku ispraviti grešku.

po meni svatko tko igračima kažu da oni nisu dinamo, e baš ti nisu dinamo jer ne kuže da dinamo nisu pobjede ni porazi
  • Crni86
    9.7k
    hoxha i rpg wingbekoviDroljo

Hoxha je defanzivno uzasan i kao krilo, a kamoli kao wb. Tako da se iskreno nadam da hoxha nece biti u tim kombinacijama.

Vjerujem da ce krenut rile i rpg sa 4 iza. A onda cak mozda da cemo sacekat i njihovu postavu da odlucimo koji od njih ce na koju stranu.

Kaj se tice soticeka, ne znam iskreno da li mi imamo lovu ooju ce basel trazit.
  • Droljo
    15.2k
    A ne znam. Igrao je hoxha to kod jakira mislim.
  • masacusec
    5.2k
    Prije svega, daleko smo mi još od titule…

Ne znam bih li se ikada više veselio tituli nego li ovoj, unatoč sramotnoj igri i pičkastom pristupu igrača kroz čitavu sezonu!!! Sada, kada konačno imamo klub onakav kakvog ga sanjam više od 15 godina, većinom očišćen od svega smeća kontaminiranog i akumuliranog još od 2000.g. Više vrijedi lanjska / bi vrijedila ovogodišnja titula koja je simbol simbioze kluba i navijača te spomenik svim onima koji su se preko 15 godina borili za demokratski Dinamo, za Dinamo bez mafije, za meritokratski Dinamo, za moj Dinamo, od svih onih titulica koje se nisu imale pred kime slaviti….

Zato nabijam sve igrače Dinama na onu stvar koji to ne razumije i vuku se po terenu kao ja kad bih se vraćao iz večernjeg izlaska od tramvaja prema mado…..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.