• Papastrumf
    15.8k

U HNL-u su samo utakmice s hajdukom visokog rizika, dakle alkoholna piva je na svim ostalim utakmicama.
  • Dzoni
    1.2k
    Potvrđujem da je piva alkoholna na stadionu tako da navalite
  • Droljo
    15.1k
    Gutajte ko da nema sutra!
  • Nolifer
    10.6k
    ZGAZITE IH!!!!

• Ritam Ulice
    190
    E sad da je rijesit tovare usred tito grada jebemtii krepo bi od srece
  • Liberopulos
    8
    S ovom igrom ako budemo prvi ja si jaja odrežem. Ajmo Dinamo!
  • Ivdzo11
    6.1k
    Hajduk - Dinamo

1. X. 2.
    3.10 3.20 2.25
  • The Octopus
    268
    Kakav hracak u lice na datum u kojemu zivi ideja svega suprotnog od ovoga sto je danas nosilo sveti Dres. Klosari obicni, bez grama srama. Fuj! Vi niste Dinamo
  • NORTE
    15.1k
    Samo jednu stvar da istaknem, a vrlo je bitna.
    Dogodila se ta pogreška suca koju on nije mogao vidjeti jer nije robot ni orao, sudac nas nije pogurao i nije utjecao na rezultat (pri rezultatu 1:0 za dinamo), on je bio uvjeren da je Ktc izbio loptu pa je zato i dopustio nastavak igre i nije svirao prekršaj, čak mislim da je pokazivao da je start na loptu.

Problem je Var protokol koji se za to ne uključuje pa Var nije ni blizu pravedan kao što bi trebao biti, nažalost znamo mi to jako dobro.

S druge strane istaknut ću samo jednu nedavnu situaciju i direktan utjecaj na rezultat, a to je sviranje penala koji ne postoji i to nakon pregleda var snimke gdje nije ni dobio onu koja pokazuje da je zapravo kontraprekršaj.

Dok ne pobijedimo zlo koje ne igra dobro nemamo pravo na nikakvo slavlje.
  • crophantom
    99
    Moram samo reci, svaka čast Torrenteu, jedini je pizdio što se nije pozdravilo navijače kako spada...
    Jedva čekam da pola ove ekipe ne gledam više u Dinamovom dresu dogodine.
    I atmosfera zadnjih 15 min čak i na zapadu jebena, top.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Taj navodni drugi zuti KTCu uopce nije faul. Kamoli po kriteriju kojeg je postavio sudac za vrijeme tekme. Pre malo intenziteta. Ako je to faul onda neka netko objasni zasto onaj jaci kontakt na Stojketu, od strane ne znam vise koga, dok je u principu sam izbio pred gol, nije faul (isto nije sudio). Da je to svirano kao faul izravni crveni i prica gotova. Tak da ne trebaju se uopce javljat kaj se tog navodnog drugog zutog tice.
  • mlinchica
    2.8k
    A koji je problem bio - to kaj su bili kratko ispod sjevera?
    Pa nije da nisu pozdravili.
    Pjaca je npr. pljeskao i sjeveru i zapadu kad je izlazio iz igre, vidjela sam Miške isto, kad su odlazili, dost je dugo pljeskao prema zapadu, a on je kapetan.
    Ja to nisam uopće shvatila kao ljutnju već da su svjesni da su sve zaj… i da nemaju kaj puno slaviti dok sve ne završi.
    A i ak se ljute, neka, valjda se nekakav inat i treba izroditi iz cijele te poruke.
    Meni to uopće nije izgledalo nekaj loše. No ja sam na zapadu, nas ionako rijetko pozdravljaju :lol:
  • Toot
    288
    Dogodila se ta pogreška sucaNORTE

Napokon. Sad mitomanija s juga može zanemariti sve sudačke pogreške u njihovu korist kroz cijelu sezonu i mirno spavati znajući da je prvenstvo namješteno i da ga nisu ni mogli osvojiti jer je sve od početka posloženo tako da Dinamo bude prvak. S obzirom da ga nisu ni mogli osvojiti, nisu ništa krivo ni napravili pa mogu tako nepogrešivi i pravedni nastaviti jednako sljedeće sezone protiv zlih sila tame.
  • Fabercaster
    186
    Na stranu potezi uprave, Marić, Jakir, Bjelica, Fabio itd. Od danas je ovo i službeno sezona u kojoj smo pogodili najviše stativa i prečki ikad. A još su ostale 4 utakmice. Da je samo četvrtina ušla drugačije bi sve to izgledalo ali neka. Bit će slađe za svaku od njih!
  • Crni86
    9.6k
    Posao nije ni priblizno gotov. Sa psiholoskog aspekta mi se cak svida sto nije bilo slavlja sa skeverom. Mozemo slavit kada budemo prvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.