• Paggini
    99.5k
    bez daljnjega smo faforiti onda, oni će se raspast, — Mali Zeus

Oni su se raspali odavno, gori su po bodovima nego prošlo proljeće.

Jedini razlog zašto ne razbijaju tita je što smo se mi raspali još gore i to već par puta - nakon belupa, nakon lokomotive na kranjci, nakon rijeke na rujevici i nakon istre.

Ako ih zakucamo u subotu, oni se neće raspasti jer su već raspali dugo vremena, nego ćemo mi se dignuti potpuno, što je njima očito još gore nego njihov raspad.
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Realno , Rijeka je u vrlo dobroj situaciji s obzirom da s jedne strane mogu dočekati jadranski derbi, a da su ovi ispali iz utrke ako mi dobijemo u Splitu, a ako mi i tovari odigramo remi, onda oni pobjedom protiv Gorice nama bježe velika tri boda s obzirom na bolji međusobni.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ako ih zakucamo u subotu, oni se neće raspasti jer su već raspali dugo vremena, nego ćemo mi se dignuti potpuno, što je njima očito još gore nego njihov raspad. — Paggini

Nadam se samo da ćemo iskoristiti ovu priliku, nakon što mnoge nismo.
  • db-izbjeglica
    22k
    malo predoslovno se shvaćaju riječi i poanta nekih upisa.
    kad se kaže "ne treba slaviti", ne misli se da to ne treba biti sretan trenuak, da ne treba biti neka fešta i slično.

već kao što sam napisao, taj možebitni naslov ne smije biti povod da se očiti problemi pometu pod tepih i da se stvari gledaju kroz ružičaste naočale. ovo je jako loša hnl sezona, najgora u zadnjih 20 godina i naslov ne može promijeniti tu činjenicu. momčad i općenito sportska politika treba ozbiljnu rekonstrukciju bez obzira na ishod prvenstva i nužno je poprilično izmjeniti krvnu sliku momčadi.

ne bi htio vidjeti da naslov prvaka sa 60% bodova bude povod za priče o karakteru i posluže za progledavanje korz prste na račun starih zasluga, oštri rezovi su nužni za budućnost kluba i rast na sportskom planu.
  • NORTE
    27.5k
    ide mi na onu stzvar i stalno potenciranje da se oni ne bore i da se šetaju — Ludovic IX

Drugu pjesmu bi mi pjevali u VG da je ušao u gol šut Baturine kod 0:0 u 52.minuti...
    Mislim da je i termin te utakmice (po vrućini) utjecao na želju i volju.

Ali da igrači ne pružaju dovoljno protiv slabijih suparnika i gube te utakmice to je činjenica...
  • Mali Zeus
    22.2k
    već kao što sam napisao, taj možebitni naslov ne smije biti povod da se očiti problemi pometu pod tepih i da se stvari gledaju kroz ružičaste naočale. ovo je jako loša hnl sezona, najgora u zadnjih 20 godina i naslov ne može promijeniti tu činjenicu. momčad i općenito sportska politika treba ozbiljnu rekonstrukciju bez obzira na ishod prvenstva i nužno je poprilično izmjeniti krvnu sliku momčadi. — db-izbjeglica

Ma čisto sumnjam da će Boban to brijati i siguran sam da je svega svjestan.
  • Paggini
    99.5k
    Moje neko mišljenje jest da proslave naslova nikad nisu za igrače, nego za navijače. Igrači su tu sastavni dio, naravno, da se vozikaju i da ih slavimo i da palimo 300 baklji kad KTC dodje na pozornicu, ali to je primarno za ljude koji dolaze svaku tekmu, stoje na pljusku, sunjari, idu i na najdalja gostovanja i sve to lijepo navijačko.

Iz te perspektive, proslava naslova je potrebna, ali slažem se da ju nisu zaslužili.

Doduše, ako demoliraju jugožohare u subotu, puno toga ću im oprostiti i svu bol koju su mi nanijeli ove sezone..
  • db-izbjeglica
    22k
    Ma čisto sumnjam da će Boban to brijati i siguran sam da je svega svjestan. — Mali Zeus

nije boban nikakav superman, niti on sam može napraviti čudesa, niti treba biti klupski šerif koji odlučuje o apsolutno svemu. ajmo pustiti čovjeka da radi, dat mu vremena, vjerovati u njegovu sportsku politiku pa ćemo vidjeti.

ja sam spreman žrtvovati pokoji naslov, ako vidim ispravan put, strategiju i smislenost u potezima koji mogu rezultirati boljim klubom nakon par godina strpljenja i vjerovanja u sportsku politiku kluba.
  • crophantom
    8.4k
    Mogli smo ih zakucati već u 6. Kolu, u subotu je opet prilika.
    Ali ako ćemo realni ljudi moji, mi ove sezone na gostovanjima imamo 5 pobjeda, 4 remija I 7 poraza, oni doma 11 pobjeda i samo 1 poraz. Nazvati nas favoritima dole je po meni teski reach ove sezone.
    Zato ako ih uspijemo dobiti ce to biti slađe nego ikad.
  • Crni86
    24.9k
    Rijeka bi vrlo lako mogla biti s četiri pobjede do kraja. — nemapredaje

Ova rijeka koja ima 3 poraza za redom trenutacno? Ni Hajduk ni Rijeka nece pobjedit sve 4 utakmice do kraja sezone.
  • NORTE
    27.5k
    ove sezone na gostovanjima imamo 5 pobjeda, 4 remija I 7 poraza, oni doma 11 pobjeda i samo 1 poraz. Nazvati nas favoritima dole je po meni teski reach ove sezone.
    Zato ako ih uspijemo dobiti ce to biti slađe nego ikad.
    — crophantom

Treba uzeti u obzir zaista očajnu igru i formu domaćina!
    Ilija ih je umalo dobio kao trener Lokomotive prije tjedan dana i sad je izjavio da nemaju kvalitetu.

Momentum je na nama, kao i kvaliteta, samo trebamo isporučiti.
  • crophantom
    8.4k
    Nakon što smo ove sezone na gostovanju samo "trebali dobiti" Osijek, pa Rijeku, pa Varaždin, pa Istru, pa Goricu i svugdje smo sjebali, apsolutno svugdje, da samo 1 nismo sad bi bili prvi, a da smo ostvarili skromne 2 pobjede u 5 utakmica praktički bi već mogli proslavu organizirati, oprostit ćeš mi što pusem na hladno pa taman da na gostovanje išli u Kraljevec na Sutli.
  • Infinity
    21.5k
    Treba uzeti u obzir i koliko su oni ovo proljece ocajni. Devet je kola odigrano, a oni su dali svega cetiri gola iz igre. Ostalo su penali i autogolovi. Cak cetiri crvena kartona su dobili, dokaz da su nervozni.

Sad su u nizu od cetiri utakmice bez pobjede, od toga su dvije kuci. Jednu od te dvije su izgubili, drugu se izvukli u nadoknadi.

Gledajuci i ovu kalendarsku godinu, mi smo najbolja ekipa u drzavi sa sest bodova vise od Hajduka. Dodati i trenutak, tj. nase dobro raspolozenje nakon Rijeke, njihovo lose nakon Osijeka.

Ne vidim nikakvo opravdanje, moramo dobiti.
  • crophantom
    8.4k
    sve to stoji, za mene ova ekipa opravdanja nema već od Osijeka I Rijeka, kao ni bilo kakvih kredita... Hajduk je apsolutna tragedija od ekipe i igre, a to što smatram da mi dole nismo favoriti ti samo govori što mislim o našim igračima, ekipi i igri ove sezone, pogotovo čim se maknemo 2 i pol metra od Maksa.
  • db-izbjeglica
    22k
    najbolje od svega, dinamo bi imao sasvim pristojne izglede za osvojiti prvenstvo i sa X-om na poljudu.
    vjerojatnost da oni pobjede 3 utakmice u nizu, od čega su 2 gostujuće i domaći derbi sa rijekom je nikakva. dinamo ima 3 "domaće" utakmice i poprilično sam uvjeren da će u ta tri kola uzeti 2 boda više od njih. rijeka je također u lošijem ritmu, igraju protiv davljenika i imaju finale kupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet