bez daljnjega smo faforiti onda, oni će se raspast, — Mali Zeus
ide mi na onu stzvar i stalno potenciranje da se oni ne bore i da se šetaju — Ludovic IX
već kao što sam napisao, taj možebitni naslov ne smije biti povod da se očiti problemi pometu pod tepih i da se stvari gledaju kroz ružičaste naočale. ovo je jako loša hnl sezona, najgora u zadnjih 20 godina i naslov ne može promijeniti tu činjenicu. momčad i općenito sportska politika treba ozbiljnu rekonstrukciju bez obzira na ishod prvenstva i nužno je poprilično izmjeniti krvnu sliku momčadi. — db-izbjeglica
Ma čisto sumnjam da će Boban to brijati i siguran sam da je svega svjestan. — Mali Zeus
Rijeka bi vrlo lako mogla biti s četiri pobjede do kraja. — nemapredaje
ove sezone na gostovanjima imamo 5 pobjeda, 4 remija I 7 poraza, oni doma 11 pobjeda i samo 1 poraz. Nazvati nas favoritima dole je po meni teski reach ove sezone.
Zato ako ih uspijemo dobiti ce to biti slađe nego ikad. — crophantom
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.