• Boysica
    804
    post je napisan na poluvremenu i nisam slikala ni snimala , u ostalom na poluvremenu svi imamo mobitele ... vidim ideš na sjever pa znaš?
  • Boysica
    804
    da je u poluvremenu je napisano ... hvala
  • NKDZ86
    3.7k
    zato se ne dolazi u finoj obleki na sjever :grin:
    a svi novi, valjda imaju zrna grama mozga da znaju da nejdu u sredinu, nego negdje sa strane, gore i da se ne kur...
    inače atmosfera odlična, pobijeda je tu, na -1 smo, odličan vikend
  • Boysica
    804
    Ljudi nisam za to da se samara al ako ti se ljepo kaže nešto onda odi kaže ti se s razlogom zašto nemozes bit tamo di jesi , ja sam curi ljepo rekla jučer da spremi mobitel da ja neću bacit mob al ima onih koji hoće, nasmijala mi se objasnila sam joj zasto i sve ok.
    Mene su jednom zamolili da se maknem s mjesta i otišla sam bez pogovora samo ljepa riječ i bez agresije svi smo svoji gore.
  • jedan u nizu
    12.8k
    Al zato je jedan 'gospodin' srednjih godina pola tekme vikao 'spusti zastave'.

Prvih nekoliko puta nisam reagirao, neka ga. Onda sam mu par puta rekao da prestane sa zajebancijom jer je na navijackoj tribini.
    Covjek nije stajao i onda tek kad sam mu se lijepo pospominjao blize i dalje rodbine je prestao.

Ne podrzavam nikakve ekscese, udaranje i samaranje bilo koga. Masu puta sam lijepo objasnjavao ljudima da ne snimaju i uglavnom su to bile pozitivne reakcije

Ali nekada se nade ovakav pametnjakovic koji ni nakon doslovnih 30 min lijepog upozoravanja ne prestaje.
  • blue heart 72
    2.2k
    Ne znam kaj se postiže pisanjem određenih stvari na javnom forumu?
  • Boysica
    804
    Kad mi balonja napiše negdje na društvenoj mreži stop vagini na tribini reko roki aj dođi pa mi u facu reci takve bi spljuskala , malo previše godina i tekmi da bi si dozvolila da me se vrijeđa.
    Bilo je oni koju su kad sam im rekla nasrtali na mene da šta me briga ko sam ja ..
    Uglavnom kakva vecer , tribina super navijala i zapad je za pohvalu kasnije po gradu na svakom uglu se pjevali do dugooo u noć
    Ček jesu se ono gospoda uvrijedila na trans pa su samo mahnuli nisam uspjela pohvatat taman se zalaufala pjesma i skakanje .
  • K3p
    255

Ti si duboko nesretan čovjek, do sad si me živciral od sad te žalim
  • Boysica
    804
    sorry nema opravdanja osim da se pojasni zašto...
  • blue heart 72
    2.2k
    prije svega sam mislio na one koji uopće potenciraju i iznose stvari koje se tiču tribine. Najbolje po meni, brisanje takvih postova od strane admina i to po kratkom postupku
  • vjeko1701
    14.2k
    Ovo nije forum BBB-a niti sjeverne tribine. Zna se kakve infromacije se ovdje automatski brišu i sankcioniraju (uključujući i one sa tribina). Sve ostalo ljudi imaju pravo komentirati osim ako nemate neki dokaz da lažu.
  • Praskaton
    4.3k
    Čuvari katoličke crkve. Sa vatikanskom zastavom i stepincem na tribini. Lijepo.Droljo

Može malo politike ipak a?
  • Droljo
    15.2k

Na šanku ne. :wink:
  • Sljeme
    2.9k
    Našli ste opravdanje za udaranje žene. Čuvari katoličke crkve. Sa vatikanskom zastavom i stepincem na tribini. LijepoDroljo

Jel te bode u oči zastava i Stepinac?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.