• Marc
    429
    Treba pohvalit Kolarića utakmica Dinamo - Rijeka odsuđena na europskom nivou
  • Filip 91
    1.5k
    Skomina kaže da je KTC trebao dobit crveni (drugi žuti)
  • Paggini
    46.3k
    Ahahaha, a sad skomini prikazuju i faule za drugi žuti? Pa ajde lijepo, nadam se da će isto implementirati i za neki drugi klub!
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Bojim se da će nas sudci izmasakrirati na Poljudu. Kako samo sere skomina. Greške u korist dinama ,protiv Hajduka . Fuj
  • Toni90d
    1.7k

Skomina je som. Apsolutno ne bitno šta priča, zaključili smo definitivno da priča smeće još pretprošlo kolo. Za onakve startove bi svaka obrana bilo kojeg kluba, svaku utakmicu imala žuti karton.
  • Filip 91
    1.5k
    U pravu je ovaj put, budimo realni.
  • Carrasco
    6.1k
    Jel to analiza sudenja odma isla? Nije na kraju emisije?
  • Ali
    2.6k
    Skokina se uključio u podgrijavanje ekioe sa poljuda kako je sa njima sve super ali eto nedaju im suci ha ha ha...:lol:

Jednu emisiju govori da nije na sucu da pazi tko ima zuti a tko ne nego igrač mora bit svjestan da igra sa zutim, osim kad igra hajduk onda je sudac kruv sto gazenje po stopalu nije za zuti jer je eto otvaranje utakmice i rana faza ???
    Jadni Damire...
  • ArtVandelay
    88
    Vise se ovaj put slazem nego ne. Opasna sitaucija bez namjere da igras lopotom i to s leda, a ne bok u bok. Mislim da smo dobro prosli.
  • Hnlovac
    2k
    Po meni skomina u pravu za KTC, ali isto tak korektno suđenje u Osijeku
  • Pacho
    654
    Koga briga. Cetnicima su suci poklonili 4-15 bodova, ovisno o tome sta sve ubrajamo. Tako da me boli kurac iskreno. Nek nas poguraju i na titovoj skoljci, jebe mi se.
  • Zg123
    1.7k
    EL, danas jedan od najboljih svjetskih sudaca, nema penala identicna situacija kao danas

https://youtu.be/ezVtAxZ2RMQ?si=paVsenXSxmIOlYed
  • Marc
    429
    Dajte najte.. znači taj duel između Fruka i KTCa je totalno u skladu sa čvrstim kriterijem na cijeloj utakmici.. eto ovo je faul a prošlo kolo u Gorici na Baturini nije bio penal.. pa jebemu više i kmečanje..
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Ne znam zast se opterecujete s tim analizama kad su subjektivne u studiju di vlada ocigledan tovarluk. Za Livaju imaju svakakvu ispriku, za Dinamo ce analizirat faul na centru protiv Istre.
  • NVKOD
    4.5k
    Skomina presudio: Dinamo je trebao završiti s igračem manje, Hajduk ne!

Da citiram izjavu tovarske braće: "Ceo svet se urotio protiv nas. Zašto Evropa ćuti?!"

Pa kako ih nije sram stalno tako kmečati? Znaju da im titula lagano bježi, ali očito bez dnevne doze kmečanja nema. Strani suci u derbiju pod muss!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.