• Paggini
    46.3k
    Znači Skomina kaže:

"U 24. minuti Brajkovićev start nije bio za žuti karton, sudac je imao dojam da ga je pogazio, ali ne bih rekao da mora biti žuti."

Znači, poprilično je jasno da on ne bi dao, ali da je u tom sudački dojam bio takav, istu stvar je rekao i za KTCa.

Ali naravno naslov je DINAMO JE TREBAO ZAVRSITI S IGRACEM MANJE, HAJDUK NE!!!!!
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    3 komada I'm zabit. Krenuti jako a ne ko miševi, lopta da bude na njihovoj strani i u njihovom 16cu pa nek kurcu sviraju
  • Felip
    462
    Tko će suditi na Poljudu? Erceg?
  • Nolifer
    10.6k
    Predlažen da skomina dodje na derbi u bilome dresu
  • Brusa
    2.9k
    A propos drugog žutog za KTCa, kažem ja dok smo gledali utakmicu: uh, a mogo mu je dati žuti..., kaže moj mali (u-11), ja dok igram za u-13, stalno me tako ovi veći guraju, nekad padnem, a nekad ukopam krampone u travu što jače pa ostanem na nogama. A sudac skoro nikad ne sudi faul... :brow:
  • Ali
    2.6k
    Usput jeli nakon proslog kola u tjednu Skomina analizirao Gorica-Dinamo ? Nisam vidio a nema na netu, pa me.zanima.sto je rekao za guranje Baturine u leđa od strane Mikanovića ?
  • plavi72
    1.3k
    Je li spominjao divljačko izbijanje lopte,metar van terena i odmah zatim prigovaranje gospodina "2 žuta"?
  • Odani Zgd
    391
    Derbije su trebali suditi strani suci,pogotovo sada kada se lomi prvenstvo,atmosfera je naelektrizirana,svako kolo vrli sudački eksperti analiziraju suđenje i time dodatno stvaraju pritisak na domaće suce.Opet se po komentarima navijača spominju"močvare"i kako Dinamo ima poguranac od sudaca.....na šta će to ličit na Poljudu,pun stadion,zvižduci,galama,pritisak,tko to normalan od naših može odradit ne znam
  • Zg123
    1.7k
    Treba angazirati nekog strucnjaka na Poljudu npr Tenzera bi bio idealan
  • Zg123
    1.7k
    apsolutno znaci mi smo morali inzistirati na stranim sucima kad su mjaukavci zatrazili audio zapis iz var sobe nakon sto su debelo pogurani protiv Varazdina.
  • Odani Zgd
    391
    Bit će jebeno uglavnom,ne znam kako to uopće funkcionira sa stranim sucima,da li smo to već trebali zatražiti ili je gotovo sada...
  • Mr Anderson
    11.4k
    Za onaj start KTC-a niti jedan sudac koji osjeća igru neće svirat faul ni dati žuti. Kolarić je danas držao sličan kriterij na obje strane i takve stvari je puštao.
    Uvijek kad su ovakve utakmice odem malo na ono smeće ox S-Neta da malo guštam u njihovim kmečanjima. I onda tamo par šupaka koji se zovu navijačima Dinama napišu da je čisti drugi žuti.
  • Sajla
    8.2k
    gledamo sad Skominu i analizu suđenja i veli moja bolja polovica - a ne, Tovarić je trebal sudit tak da Rijeka ode Hajduku na +4?! pa ak je i krivo dosudil nekaj za nas, to je i tovarima išlo na ruku! :rofl:
  • The Undertaker
    7.7k
    Start KTC je prekršaj za žuti karton. To je potvrdio i Skomina. Hvala Kolariću. Vidit ćemo sutra što kaže Komisija koja je nešto blaža prema sucima. Ako mu želi naći opravdanje ima materijala (popularni intenzitet).
  • Felip
    462
    U subotu će biti rat. Tko će od domaćih sudaca to iskontrolirati?
    Kaže Jeličić da Hajduk sada treba prebrisati cijelu sezonu i ostvariti ako treba najružniju i najprljaviju pobjedu ikad u neviđenoj atmosferi ikad.
    To je izjava za one koji misle da se u subotu igra nogometna utakmica.
    Svi koji imaju dupli žuti se mogu komotno očistiti za sami finiš jer kalkulacija tu više nema. Svaki faul, korner, aut će se gledati i secirati.
    Ne dovuku li strane suce za zadnja dva derbija kako god znaju, isključujem internet na više mjeseci, a možda i godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.