• rakurs
    1.1k
    Rekao je Svetina da vjeruje u naše suce i da se strani neće dovoditi. A u subotu će se definitivno nogomet igrati jako malo, mislim da će pritisak na suce biti nevjerojatan.
  • nemapredaje
    4.9k
    Mislim da će Ercega staviti da sudi, on se ove sezone isprofilirao kao najbolji i najkonstantniji sudac
  • don
    12.6k
    očekujen Pajača, s njim nikad nismo dobili derbi.
  • blue heart 72
    2.2k
    Od naših sudaca Erceg, premda bi upregnuo sve snaga da nam sudi Siebert ili netko toga ranga.

U slučaju da sudi naš sudac na ovoj tekmi će biti doslovno svega, a najmanje nogometa i ako su imalo mudri u HNS-u, trebali bi uzeti stranog suca
  • Droljo
    15.2k
    Mislim da je gotovo sa stranim sucima. Onda bi se riječani žalili zašto jučer nisu bili itd.
  • vjeko1701
    14.1k
    Iz Hajd ovaj, HNSa je jasno poručeno da neće biti stranih sudaca.
  • blue heart 72
    2.2k
    I ja mislim po zadnjim istupima da je toj priči kraj, ali klub bi svejedno trebao bar pokušati. Nemojmo se zavaravati, dolje će biti atmosfera linča, i pritom mislim više prema sucu nego prema nama, venecijanci će koristiti apsolutno sva moguća sredstva da dođu do željenog cilja i garantirano će biti neregularni uvjeti za igru.
    Pa valjda je i HNS-u u interesu da zaštiti svoje suce, kao i što je više moguće regularne uvjete
  • ElDorado
    3.4k
    Jutros sam više puta pogledao taj start KTCa. Lik je izbio čistu loptu prije Fruka i ne vidim ništa očito u tome da je to kao žuti i faul. Poslije dolazi do dodira kad ga gura ramenom. Isto tako možemo govoriti i o faulu nad Stojkovićem na drugoj strani pa i gaženje Majstorovića igrača na zemlji.
  • Paggini
    46.2k
    Nepotrebno se raspravljati jer ljudi samo čekaju da BILO ŠTA ode na stranu Dinama i dignut će se cijela jugomašinerija da opet bombardira napaćeni pionirski puk sa "EVO OPET SE GURA DINAMO!!!!!!!!!! PA KAKO DA BUDEMO PRVACI??????"

Mi ovdje pričamo o potencijalnom drugom żutom, koji možda je, možda nije. Ne pričamo o penalu, zaleđu od par metara, iskljucenom VARu, igranju rukom - JEBENOM DRUGOM ŽUTOM KARTONU.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.