• Jos-Optimus
    5.2k
    ja ne kužim tu tvoju negativu, pretjeruješ
  • Odani Zgd
    388
    Da smo smjenili Fabia dva,tri kola ranije,možda bi sada bili prvi na tablici
  • Zg123
    1.7k
    Kako govna mjaucu na sudjenje, a kad je onaj celavi imao kriteriji prekrsaja na Rujevici di je Rijeka imala 16 faulova i 0 kartona a mi nakon 1 prigovora i 1 faula odmah 2 nisu se zalili
  • IceMan
    2.8k

Aha…

Da najbolje da svaku igramo sa crvenim.

Kad se sjetimo kakav je crveni tamo Kanga dobio, bolje da samo šute…
  • The Undertaker
    7.7k
    Ovo je bilo na mišiće, pogotovo drugo poluvrijeme
    Svejedno, samo bodovi se računaju. Sad ovo moramo pečatirati u Splitu ili ne vrijedi. Hvala i Kolariću što nam je malo progledao kroz prste.
    Čestitke ekipi, vidilo se da idu maksimalno.
  • dzis
    1k
    Osim sanse Copa nista. Odradili smo ih na misice. Tako cemo i Poljud
  • Brusa
    2.9k
    dobro. Onda ti nemoj slaviti.
    Idi na kamenita vrata ili gdje hoćeš.
    Ali nakon utakmice i teško izborene pobjede i dolaska na -1 od konkurencije, zašto pišeš ovakva sranja?
    Zašto ne možeš negativu zadržati za sebe?
    Jel se bolje osjećaš ili što?
  • Georg Koch
    5.8k
    Ne razumijem kakva glava moras biti da sada si pun negative i cupas neke stvari, te ti je narativ totalno usredotocen prema tome, a ne prema, velikoj pobjedi.
    Pobjeda protiv prvoplasiranog, prva pobjeda u derbijima ove sezone, dolazak na -1 nakon svega i svacega, a mi seciramo tu neke detalje?
    Fascinantno, zona pobjedjuje sama sebe iz dana u dan.

Ono bitno, danas sam nakon dugo vremena vidio da igraci zele zarko pobjedu, da ginu i bore se dostojanstveno dinamovom dresu.
    Vidio sam PRISTUP.
    Da smo ovakav pristup imali kroz vecinu utakmica ove sezone, vec bi mi spremali festu za kraj sezone...
    Pristup i zelja veliki :up:
    Velika pobjeda i veliki naklon za KTC-a, svi mi mozemo uciti o Dinamu od njega :clap:
  • Facke
    5.8k
    Ajd decki stanite male na loptu. Da drhtali sme pred krajem, pali sme male, mogla nas je Rijeka kazniti ali nije.
    I kad ti ko nogometas imas takvu sezonu normalne je da pocnes male drhatit, da ti se uvlece neka nervoza, da male padnes. Al zdrzali sme do kraja. I te je bitne. Fucka mi se za igru i dojam. Bitna su denes ta tri boda. I kak god , makar sa same jednim jedinim sutem v 90 minut , Hajduka morame dobiti. Da nisme pogodili dvije stative, da Sucic nije blokeral onaj udarec z glavu Torrentea rezultat bi bil 4:0. Sad ideme v rat protiv Hajduka. Te bu utakmica tulke napeta da nam se budu supcici stisnuli dan dva prije.
  • Zagreb1992
    2.2k

Pa negativa je ovdje nakon svakog poraza..razumijem ljude ...ideš na utakmice kisneš , trošiš novce da kroz cijelu sezonu gledaš iskreno bolikurčinu ..par tekmi ne mogu obrisati sve kaj su igrači priredili navijačima cijelo vrijeme
  • Georg Koch
    5.8k
    a *ebiga sad.
    Tako je, kako,je.
    Sami smo krivi za sve i sada se moramo nadati povratku.
    Tko ne moze ima i za to lijek.
    Podjes navijati za PSG u prvenstvu i miran si.
  • Brusa
    2.9k
    pa ne trebaju i neće obrisati, ali srat 5 minuta nakon ove tekme je sranje.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    koja je tebi svrha ovdje? Svjesni smo kakva je sezona, zato i navijamo iz petnih žila da se išcupamo. Ti i tebi slični koji u ovakvoj situaciji nalazite negativu ste običan talog, ljudi koji bi bili sretni da izgubimo, samo da možete pametovati kako ste bili u pravu. A ovo je bila prva HNL tekma ove sezone koju smo morali dobiti, a da smo ju dobili. Bili smo momčad, bili smo bolji, a i kad smo se branili smo ličili na ekipu, to je trenutno sve što od njih možemo tražiti.
  • Captain America
    19.8k
    Emila se naziva ciganom jer razumno sagledava stvari. Boysi su danas izvjesili transparent s upitom da li se igračima i danas šeta. Šetalo im se u ključnoj utakmici i sad bi trebalo doći 50K ljudi na trg i slaviti takav odnos prema poslu?

Na kraju dana, čeka nas utakmica u Splitu gdje je od zadnjih pet trenera samo jedan uspio izvući pobjedu. Tek trebamo vidjeti hoće li to uspjeti i Perkanu. Livaji će to biti utakmica života, a ostatak zoološkog vrta će se potruditi da tu bude najmanje nogometa. Dajem ipak prednost Hajduku (to vrijedi i za remi).
  • Zagreb1992
    2.2k

dobro to stoji :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.