• Orc123
    11.3k
    Pobjeda super i cestitke momcima ali slabo je to ..... I dalje je potreban totalni remont jer ne zelim gledati vise nikad da se Dinamo brani pred kraj protiv ovako slabe Rijeke na Maksimiru....
    Sve u svemu čestitke svima i kad nitko ne zeli uzet cemo mi tu kantu :smile:
  • rokikaciga
    1k
    I koliko puta su bili opasni za gol? Jedna majstorija Copa kad nas je Neva izvukao?
  • Dzgšb
    1.5k
    Dajte ljudi okanite se negative tu smo bod do prvog nakon 5 kola.
  • mosad
    1.2k
    ja ne znam šta ti očekuješ nakon što smo 31 kolo odigrali za kurac? Da ćemo ubit nekoga?
  • Diavollo094
    1
    Bitna su tri boda
  • Infinity
    18k
    Svemir se vraca u ravnotezu. Zivot je lijep.
  • Brusa
    2.9k
    sramota od upisa...
    Bilo je svega na utakmici, i dobrog i lošeg, al nakon ove bitne pobjede ovako srat nije u redu.
    Ni prema igračima koji su tu pobjedu izborili, ni prema navijačima na stadionu , ni prema nama koji to moramo čitati. Nekada je bolje pregristi jezik.
    Ko da si čekao da izgubimo pa da možeš još više negative prosuti...
  • Mihaljević
    12.6k
    Ne mogu nikog izdvojit jer su napokon igrali kao prava ekipa! Nikakva euforija, samo nastavite.
  • emilperska
    9.9k
    ja ne znam šta ti očekuješ nakon što smo 31 kolo odigrali za kurac? Da ćemo ubit nekoga?mosad

True..

Ali nisam očekivao drhtanje od Rijeke zadnjih 25 minuta. Vjv presubjektivno..
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Nadigrali smo ih realno. Nisu jednu pravu sansu slozili. Psim suta Copa i one poluprilike Fruka na pocetku nista. Naravno muke mucimo jer nikak da zabijemo dva a mogli smo. Na kraju svakako najbitnija tri boda.

Sokantno koliko smo trkacki pali u drugom poluvremenu. I tu je izgledalo kao da smo zreli za primit gol. Al opet nisu fakat nista stvorili.

Kacavenda vrh. Da je usao umijesto veterana mozda bi sad bili vec prvi. Tocno ta agresija nam treba.

Jako lose sto je Franjic dobio zuti karton. Ali s obzirom na kolicinu kartoniranih moramo but zadovoljni da cw samo on falit.

Uvjeren sam da je sad sve na nama. Zlo zla moramo tuc usred skoljke i vjerujem da cemo onda vec sljedece kolo zasijest na prvo mijesto.
  • don
    12.6k
    je li postoji nešto komičnije od ljudi koji su očekivali da će Dinamo danas proigrat i bit prime Barcelona? :lol:

ne neće, ni jedna utakmica do kraja sezone neće bit lipotica za oči. Ali samo tražimo jebenu BORBU koju smo danas vidili za razliku od Gorice i pobjede makar penalom u zadnjoj sekundi.

puca mi ona stvar za dojam nogometa do kraja sezone.
  • Paggini
    46.3k
    Jedna polušansa je naziv za to što su nas sabili u mišju rupu zadnjih 25 min?emilperska

Ma evo ja disat nisam mogao od tog jednog udarca u 90 minuta, nose me s tribine, a kako je tek igracima....

Ne sjecam se da si toliko cvilio prosle godine kad smo 2:1 na rujevici izvukli
  • Petar86
    1.2k
    3 konkurenta u bod razlike 4 kola prije kraja, kakav ce to biti kaos ako maznu hajduka na poljudu auuuu
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Ja razumijem navijačku euforiju i val patetike i svega što ide s tim i normalno je i kad se osvoji naslov u pikadu u lokalnoj birtiji, a kamo li naslov nogometnog prvaka Hrvatske. Prije utakmice šetači i to a sada nam eto ne daju da potonemo.

Mislim, blizu sam ovom mišljenju da nisu zaslužili nikakve hvalospjeve i da ovo uopće nije bila dobra nogometna partija, Dinamova. Rijeka je s druge strane igrala na svom maksimumu i imala dominaciju to drugo poluvrijeme. Tek je treća stvar to što je naš problem, da smo takvoj ekipi i dalje na minus, jel.
  • emilperska
    9.9k
    kad smo 2:1 na rujevici izvukliPaggini

Ključna riječ: "Na Rujevici"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.