• Robi T
    276
    mislim da,trenutno,obilazak vrijedi samo za zamjenu za loyallty bodove.
  • danguba
    6
    ja imam potrebne bodove ali ne razumijem kada je moguće doći i proći obilazak? ranije su uvijek javljali koji su slobodni termini pa me zanima kako je to izgledalo u tvojem slučaju..
  • Robi T
    276
    poslao sam ti poruku u inbox
  • IvanKupres
    94
    Ja sam isto protiv dvoetažnog stadiona. Ružno, nepraktično za navijanje cijelog stadiona.
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Možda nije relevantno sad, no u trenutku građenja će svakako biti važno. Naime pojavila se informacija da Real Madrid neće pretjerano puno trošiti u prijelaznom roku, što je vijest koja je došla poprilično brzo nakon što je građanska inicijativa ljudi koji žive u kvartu oko Bernabeua uspjela prebaciti skoro sve koncerte sa Bernabeua na Wandu Metropolitano.

Naime toliko je loše zvučno izoliran stadion i toliko je loše posao napravljen prilikom obnove Bernabeua, da ljudi trpe nesnosnu buku kad su koncerti. Uspjeli su prebaciti koncerte Eda Sheerana, Iron Maidena, Imagine Dragonsa i još par velikih španjolskih estradnih zvijezda na drugi madridski stadion.

Zašto je to povezano sa trošenjem Reala u transfer roku? Jer su jako računali sa prihodima od koncerata kojima su krcali večeri kad nema utakmica prilikom obnove Bernabeua, zbog kojih se i radio onaj pomični pod, a sad su ostali bez tih prihoda jer gradonačelnik stoji uz građansku inicijativu Ruido Bernabeu. Njihovo objašnjenje buke:

Zna li netko više o ovome?

Svakako da je, ako se u budućnosti misli na novi Maksimir, a misli se, kao sveobuhvatni izvor prihoda, pametno razmišljati o zvučnoj izolaciji prilikom gradnje i konstruiranja. Kao netko sa kvarta oko stadiona, sad se bez problema čuju spiker, Boysi i buka sa stadiona kroz prozor udaljen kilometar i pol od stadiona, pa nije bezveze da se dobro razmisli i o ovome.
  • Dinaminjo
    1.4k

Treba spomenuti da je Santiago usred stambene cetvrti i vrlo blizu zgrada fok je Wanda udaljena ipak

Ne zmam koliko je uopce moguce dobiti izolaciju na objektu ovog tipa
  • Jaro
    9.8k
    Ne zmam koliko je uopce moguce dobiti izolaciju na objektu ovog tipaDinaminjo

Pa na Bernabeu bi trebalo biti lakse nego na ostslim stadionima - pa krov im se zatvara
  • GOAT
    2.5k
    Kad saznajemo kako novi stadion izgleda?
  • gledatelj
    838
    Nek izdrzimo još ove 3 minute pa lako za izgled novog stadiona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.