• E46
    1.3k
    ovo ruglo sto si stavio bi isti dan da se sagradi trebalo minirat.
  • građanin
    60
    12508977px960x639.jpg

i da se ponovim po 20ti put...

https://www.rudolf-harbig-stadion.com/virtuelle-360-tour/

30 000 ljudi, po potrebi dodaj skyboxove još na vrh istočne tribine.

najbrutalniji stadion u jugoistočnoj europi, amen.

tko želi odvajat i cepat tribine na pola na 30k stadionu je cijepljen od realnost i života.
  • mokoxax468
    1.2k
    Ako se 20 puta ponoviš, misliš li da doprinosiš temi ili već lagano spamaš? Shvatili su svi, želiš jednodjelnu tribinu i boli te briga za atraktivnost skyboxeva na vrhu tribine
  • Toot
    225
    i da se ponovim po 20ti put...građanin

Definicija spama. Dvadeset puta daješ isti prijedlog za nešto što je već odlučeno i neće se graditi tako kako si predložio.
  • Nolifer
    10.5k
    i da se ponovim po 20ti put...građanin

Probaj

IMG-6457.jpg
  • NKDZ86
    3.5k
    Da li zna neko, hoće li opet biti obilaska stadiona?
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Navedeno je u loyaltyju kao opcija preko koje se mogu iskoristiti bodovi tako da bi sigurno trebalo biti po tome.
  • NKDZ86
    3.5k
    zato i pitam, za to imam bodove :grin:
  • Robi T
    271
    ja sam loyalty bodove iskoristio za obilazak stadiona pred 2 tjedna
  • SAS1987
    17.1k
    Još to, kod Freiburg Arene (i više manje svih sličnih stadiona) mi jako smeta onaj zid uz navijačku tribinu i nadam se da će pronaći rješenje koje barem minimizira taj problemSAS1987

Never mind, we have technology for that... :lol:

uid_4e37954fd1cf0e387d73286f07674b2d1433522001742_width_900_play_0_pos_0_gs_0_height_506.jpg
  • Medvedgrad
    562
    U pravu je.

Buenos Aires ima u prosjeku više kiše godišnje nego Zagreb. Ali on govori o količini kiše a ti o broju dana.

Buenos Aires dobije godišnje oko 1250 litara oborine po m2 u 98 dana.

Zagreb dobije godišnje oko 850 litara padalina po metru kvadratnom u 136 dana.

Šišaju nas po količini oborine ali mi šišamo njih po broju dana s padanjem.

Također ih šišamo po količini snijega jer oni ga nisu imali od 2007., a prije toga 1918. I zime su im u prosjeku 10 stupnjeva toplije nego u Zagrebu a najhladnija izmjerena temperatura kod njih ikad je bila -5.4°C, davne 1918., a na Maksimiru -27.3°C godine 1956.
  • Draž
    1.5k
    Buenos Aires nema kaj ti imaš!
  • jedan u nizu
    12.7k

Pa meni je bitnije broj kisnih dana, nego sama kolicina kise, ako vec govorimo o nenatkrivenim stadionima.

To sto je kisa samo intezivnija, ne igra ulogu, kada imas 38 dana vise, u godini, tijekom kojih pada kisa
  • SAS1987
    17.1k
    I Boca i River Plate bi imali krov na stadionu da imaju lovu :lol:
  • danguba
    6
    gdje si našao info kada je moguće ići u obilazak? nigdje to ne mogu pronaći..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.