• Droljo
    15.2k
    Po anketi bih rekao da ovod dere glasna manjina. :lol:
  • Filip 91
    1.5k
    Jedno veliko NE za povratak Luke 'ne sjećam se' Modrića.
  • NORTE
    15.1k
    Modrićevu loptu presjekao Kounde i zabio za trofej kupa.
    Ako ne osvoje ligu Modrić u novoj sezoni neće igrati za Madrid.

Ima ugovor do 30.7.2025.
    SP klubova traje do 13.7.

Klub koji ga želi je Messijev Inter Miami.
  • Filip85
    121
    Oni koji negiraju Modrića,Krulek

negiraju i uspjeheKrulek

našeg Dinama.Krulek

Daj molim te ako ti nije teško da mi nabrojiš uspjehe koje je Dinamo postigao dok je Modrić bio tu ? :chin:
  • IvanKupres
    94
    Tocno se vidi da se nisi susreo s takvim ljudima kao Mamic i probao odraditi nekakav biznis. Nemas pojma o cem pricas.

Zivio Rodo.
    rokikaciga

Ekipa ovdje ne kuži da se van Zagreba i dan danas reketare privatni stomatolozi, pekare, obrtnici itd. Ko drži većinu slastičarni u Istri i na Krku? Mislite da je to slučajno? Braća Pivac, Stanić koji drži diskont, svi oni troše desetine tisuća eura godišnje na privatni security. Živimo u mafijaškoj državi, zapravo je cijeli svijet takav.

edit: Ali sam protiv povratka Luke, ne vidim kako bi Mario Kovačević ili Garcia izgradili autoritet pored njega.
  • vjeko1701
    14.2k
    Ali sam protiv povratka Luke, ne vidim kako bi Mario Kovačević ili Garcia izgradili autoritet pored njega.IvanKupres

S druge strane bi mogli kao Dalić preko njega održavati autoritet.
  • IvanKupres
    94

Ili je Dalić produžena ruka samog Luke? Ovo je ono, kokoš ili jaje?

edit: A što ako bi Luka htio igrat svaku tekmu po 90, a ne moze. Kako bi se tu postavio jedan od ta 2 trenera. Kako se god postavi nahebo je.
  • vjeko1701
    14.2k
    Kako god bilo, tri medalje su tu.
  • Petar86
    1.2k
    Kovacic daje vise naznaka povratka s 30 godina nego Luka s 40. Nema od tog nista

Zapitam se jeli Dinamo uopce njegov klub jer ne iskazuje se bas po tom pitanju
  • Mandelinho
    650

On se boji Dinama, u tome je problem.
  • Logistika
    1.4k
    mislim da nije problem sam dinamo. Nego bi prije rekao da ne zeli uopce obitelj izlagati onom sto bi ga dočekalo
  • Mandelinho
    650

Upravo ovo što je kolega Logistika napisao
  • vjeko1701
    14.2k
    Ok, al ne vjerujem da bi se išlo u ozbiljniji dogovor s njim bez dijaloga tribine i ljudi iz kluba. Svima je jasno kaj se sve veže uz tako nešto. Tako da od strane naših navijača sigurno ne bi imao neugodnosti.
  • NORTE
    15.1k
    od strane naših navijača sigurno ne bi imao neugodnosti.vjeko1701

To je 100%.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.