Sesvete — xavier
Pa vjerojatno zato kaj bi atraktivije zemljiste u Zagrebu bilo dano nekom "postenom" ivestitoru koji bi tamo napravio stanove i shoping centre i zgrnulo bi se hrpa love između tih igrača, a u zamjenu bi grad/klub kak hoces, dobio neko jeftinije i manje atraktivno zemljiste u Soblincu koje bi bilo po njihovom vrhuska lokacija za stadion i sami troskovi izgradnje bi ih manje kostali.Ja bi volio da netko objasni zasto je alternativa tom rjesenju da se nogometni stadion u gradu Zagrebu gradi u nekakvom Soblincu ili svetoj Klari,bez uvrede ikome.
Opcenito mi je kraj svih bandicevih projekata u kojima se kralo zagrepcanima iz ociju nesto najjace kad skoce na pitanje stadiona ni manje ni vise nego navijaci dinama na, evo, forumu namijenjenom navijacima dinama. — Tradicija bunta
Ak je netko hlebinac i misli da se i nakon dvadeset godina na temelju maksimirskog stanja misli da je kraj 3,5 milijarde kuna prihoda koji su prošli klubom zadnjih 15ak godina i di je Dinamo sam mogao napraviti tri stadiona te sutra može sam to odraditi, opet ispravniji način rješavanja problema kroz činjenicu hoće li politički trgovci za mjesta u gradskom uredu dignut ruku za gradnju stadiona - nek misli i dalje. — Kwedi
Moram priznat da ne razumijem ovaj dio. Naravno da klub tu ovisi o gradu i politickoj volji kad je stadion tj zemljiste u gradskom vlasnistvu. Ili si nesto drugo htio reci? — Tradicija bunta
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.