• ElDorado
    3.3k
    je isto kak smo dobili danas
  • DiddyGuela
    3.3k
    Bobanov mandat obiljezit ce izbor prvog trenera.

S obzirom na upravu koja je u prvoj sezoni mandata potrosila 4 trenera a u kadru imamo 15 igraca kojima nije mjesto u Dinamu, Zvone nema pravo na krivi korak sa izborom iduceg trenera jer bi nas jos jedna neuspjesna sezona bacila 20 godina nazad.

Nemamo vise vremena za ucenje i testiranje.
  • Blueshadow86
    3.1k
    Radeljić je stoper kakav nam treba.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Bio je Galesic, sad je Radeljic, sutra ce bit Majstorovic, preksutra Maresic, zapravo Koski vec je...
    Nama treba trener, ciscenje kadra i postena sestica za pocetak.
  • Sibirski plavac
    5k
    Dobit ćemo i Rijeku i Magarad, a strijelci/asistenti u ta 2 derbija će biti netko od navedenih igrača: Kanga, Mbuku, Mmae, Torrente, Cordoba, RPG.

"Polovni stranci" će nas dovesti na vrh tablice i korak bliže obrani naslova. :cool:
  • rokikaciga
    936
    Ja još vjerujem. — rokikaciga

Još više vjerujem.
    rokikaciga

Plitak potok do kraja sezone.
  • Keyser Soze
    13.3k
    Imat ćemo 5/5 do kraja i osvojit naslov.
  • IvanKupres
    82
    Čudni su putevi Božji.. možda se sve ovo ovako trebalo izdešavati da dođe Boban. Možda bez Bobanovog gledanja tih kikseva i kurcobolje igrača, možda ne bi došao još 10 godina. Nekom sine nekom svane. Samo mi nisu jasni igrači da ne iskoriste ovu priliku koja im se otvorila. Njih totalno boli k. Al to bude tako kada svlačionicu uništi jedan odvratan toksični karakter kojeg imamo u svlačionici, počinje na R.
  • emilperska
    9.9k
    Kruno Jurčić i Ante Čačić su najpodcijenjeniji RH treneri i spadaju sigurno u TOP 8 RH trenera..
  • Eduardo
    23.8k
    kako si došao baš do top 8? :sweat:
  • emilperska
    9.9k

Da kažeš TOP 5 onda bi od 20 glasača imao različitih 20 izbora ili barem 19. S TOP 8 se lakše usuglasit, a 8 je broj za neko četvrtfinale. Što ja znam. 2 4 8 jel, višekratnici broja 2..
  • Pacho
    621
    Jurcic je jako dobar trener, ali su mediji od covjeka prakticki napravili degenerika u ocima javnosti onim nakaradnim slikama.
  • Droljo
    15.1k

Bravo. :up:
  • masacusec
    5.2k
    Jurcic je jako dobar trener, ali su mediji od covjeka prakticki napravili degenerika u ocima javnosti onim nakaradnim slikama.Pacho

Ne, već zato jer je kriminalac koji se skriva u međugorju čitav život upravljao putem joysticka krunom jurčićem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.