• ElDorado
    3.3k
    Nema Perković muda za to. Jedina promjena u nedjelju je Rile-> KTC
  • Mali Zeus
    16.5k
    Kriterij za sastav u nedjelju bi mi bio tko će danas na kišnom treningu gristi kao da je treći majmun na rampi za ukrcaj na Noinoj arci i počinje pljusaksuperhik

A zapravo će biti da budu svi senatori koji mogu i koji su zdravi.
  • The Undertaker
    7.7k
    Perković je naš Karoglan. Kladim se sastav odobravaju senatori. Ove sezone su se baš svi izblamirali. Znam ja da bi oni htjeli i da im je muka koliko su loši ali kasno je zadnjih 7-8 kola ispravljati nerad, neprofesionalnost i lako ćemo stav koji su imali čitave sezone.
  • Ivdzo11
    6.1k
    Vidjet ćemo još kakvo je zdravstveno stanje, nedostajat će tri, četiri igrača koji su dobili ozljede nakon Osijeka, ali tkogod da dobije priliku i bude igrao u Maksimiru idemo sa željom da odigramo pravu utakmicu.

Neće biti Škorića, pod velikim upitnikom je Radeljić za kojeg ćemo tek vidjeti koliko je teška ta ozljeda koljena iz prošle utakmice (*ligamenti nisu stradali teško, ništa nije puknulo, a to je najvažnije i lako je moguće da Radeljić preskoči samo nedjeljni derbi, op.a.). Oreč i Djouahra su također najvjerojatnije ‘out’ za Dinamo.

Moguće je da i da netko od ‘klinaca’ dobije šansu. Sigurno će i toga biti do kraja sezone jer, kako stalno ponavljam, svi su nam potrebni i svima vjerujem.
  • Paggini
    45.8k
    idemo sa željom da odigramo pravu utakmicuIvdzo11

Al sad za stvarno!!

#NekaDrhtiCijeliHNL
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Neće biti Škorića, pod velikim upitnikom je Radeljić za kojeg ćemo tek vidjeti koliko je teška ta ozljeda koljena iz prošle utakmice (*ligamenti nisu stradali teško, ništa nije puknulo, a to je najvažnije i lako je moguće da Radeljić preskoči samo nedjeljni derbi, op.a.). Oreč i Djouahra su također najvjerojatnije ‘out’ za Dinamo.

Moguće je da i da netko od ‘klinaca’ dobije šansu. Sigurno će i toga biti do kraja sezone jer, kako stalno ponavljam, svi su nam potrebni i svima vjerujem
    Ivdzo11

Kao slučajno jel?
    Bitno da će na Poljudu u predzadnjem kolu svi biti fit. :groan:
    #Ukralopokralo
    #Kontramrakukontrasili
    #Korporacija
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Do utakmice poslje Hajduka kad budemo opet kiksali jer nemožemo odigrati 3 utakmice dobre zaredom...
  • rakurs
    1.1k
    Mislim da je Rijeka u slobodnom padu i da ovo u nedjelju uzimamo s nekih 3-1. Protiv Osijeka su krenuli jako dobro, ali kasnije su bili grozni, a takvi su već par zadnjih utakmica. Kada tome dodaš da će igrati bez Radeljića, Djouahre pa i tog Oreča koji se meni čini jako dobar i da su oni na Maksimiru i inače loši, mislim da ih rješavamo.

Možda sam lud, za sve utakmice u posljednje vrijeme imao sam jako loš predosjećaj, osim za onu u Šibeniku i sada za ovu protiv Rijeke :rofl:
  • Paggini
    45.8k
    Jedva cekam da slistimo Rijeku, jugoslavenska armija izgubi od Hedervaryevih pulena, napravimo desant na Tito, srušimo ih ko klaune što i jesu, te onda odigramo jedan niskorizični X sa Belupom i nesretno, eto, izgubimo od Lokomotive na uvijek neugodnom gostovanju u Maksimiru.

Jebemti ovu sezonu, sve mi se gadi.
  • Danko
    2k

Protiv nas im je dovoljno da krenu jako dobro, ako povedu , nema šanse da naše balerine okrenu.
  • ElDorado
    3.3k
    Ja stvarno ne vidim način kako oni nas mogu pobijediti osim ako mi opet ne odigramo ko govna uz laganu šetnjicu. Od Perkovića nemamo kaj očekivati. Bit će ista momčad osim najvjerojatnije KTC umjesto Rileta. Toplo se nadam da ne bu mogao. Jeote dokle smo mi došli da se nadamo da su pojedinci ozljeđeni jer bi zicer igrali. Mrzim samog sebe što moram razmišljati tako.
  • Ivdzo11
    6.1k
    Njihova obrana bi trebala onda izgledati;

Bogojevic Majstorovic Manev Devetak
  • NORTE
    15k
    Krila će im vjerojatno bit Rukavina i Menalo.
  • skener
    2.5k
    Krila će im vjerojatno bit Rukavina i Menalo.NORTE

Kako mi igramo obranu i ovo zvuči poprilično zastrašujuće
  • Praskaton
    4.3k
    Krila će im vjerojatno bit Rukavina i Menalo.
    — NORTE

Kako mi igramo obranu i ovo zvuči poprilično zastrašujuće
    skener

Lako im je kad nas dobro poznaju,nije fer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.