• jedan u nizu
    12.8k

Stari moj, prehitilo te opasno
  • DiddyGuela
    3.3k

Da je barem i nase igrace prehitilo, mozda bi i pobjedili neku Goricu.
  • OBIGB
    907

Ti si odvalio skroz. Imaju DP velikih pogrešaka, pisao sam već o tome, a ponovit ću onu najosnovniju iz moje perspektive.

Ne dovoðenje u upravu osobe za sport (na pocetku ove sezone) koja bi na vrijeme pročitala MMa kojem je dan sportski sektor na upravljanje.

Terminologija koju koristiš s ključnim riječima “svi”, “top uhljebi”, “Dinamova sisa”, “ parazitiranje”, “smisao postojanja” je dno dna. Ne znam u kojem si filmu i nema potrebe da ja tebi lupam etiketu kao što si ti odvalio DPu, ali to što si napisao s insinuacijama potkovanih gore navedenim terminima je nekorektno. Osim što je nekorektno, činjenično nije točno.

Očito ih ne možeš smislit, OK, tvoj izbor i pravo. Unatoč ovoj tragediji od sezone, dijelom uzrokovanom lošim odlukama i ne snalaženju unutar ne postojeće organizacije i nejasnoći odreðenih procesa, ova ekipa oko DPa je napravila odreðene stvari koje se moraju odradit neovisono o sportskom uspjehu ili neuspjehu kao glavnom mjerilu. DP nije nikoga obmanuo, a ako ništa drugo, maknuli su mumiju, VP, i otvorili klub prema članovima u okviru postojećeg statuta. I statut će promjenit, pa da članovi mogu još više i jasnije participirati u suživotu s klubom.
  • IceMan
    2.8k

Nego tko je kriv?

Kako je ozlijeđen? Nije da mu je mali Jakirović uletio na terenu na treningu.

Treba kompletan remont momčadi, pa “ šta košta da se plati”.
  • masacusec
    5.2k
    Dinamovo proljeće spominjati u temi Grobari Dinama??
    Fakat neki od vas nemaju veze s Dinamom! Očito se svaka jebena šuša danas može smatrati navijačem Dinama.
    Proširite malo vidike i prestanite gledati Dinamo isključivo kroz prizmu rezultata!
  • Srelee
    89
    Trebalo bi im se pljeskat nisu ovi ljudi iznijeli borbu sa mamicem nego navijaci Dinama uglavnom boysi.
  • Sajla
    8.2k
    pivo-ducan-trgovina-policija.jpg

ova ekipa bi nakon desete pive pisala smislenije postove od nekih nedavno pridošlih forumaša :vomit:
  • desno
    30
    Mirko Maric nas je svojim genijalnim kupovinama doveo do toga da nam Kanga mjenja Kulenovica?!?!?Str1nger Bell
    otkad je to MM bio glavni trener seniorske momcadi gnk dinama?
  • masacusec
    5.2k
    Pa upravo su neki proljećari i dio grupe. No, to nije poanta.
    Grobari kluba su oni koji su nanijeli enormnu i nepovratnu štetu klubu te pritom pravomoćno osuđeni.

Totalno krivi kontekst prozivanja proljećara u ovoj temi
  • NORTE
    15.1k
    otkad je to MM bio glavni trener seniorske momcadi gnk dinama?desno
    Nema potrebe stajati u obranu najvećeg grobara dinama.
    Doveo je tog trenera i bio mu nadređeni.
    Onda mu je doveo Kangu, a taj trener je kasnije izjavio da je dobio sve što je htio.

Zna se tko je odgovoran za transfere igrača.
  • desno
    30
    naravno da je nepotrebno i obrana njegova imena mi nije bila ni u jednom trenutku cilj ali takoder je potrebno naglasiti nesposobnost nadredenih toga SD-a, isto tako sumnajm da je on imao neku veliku nadredenost nad svakim od trenera, vidljivo je da je svaki gurao svoja dva tri igraca koja prethodnik/nasljednik nije
  • NORTE
    15.1k
    takoder je potrebno naglasiti nesposobnost nadredenih toga SD-adesno

Zeko je itekako jedan od glavnih odgovornih za ovaj sunovrat dinama.

Postavio je SD-a i bio sukreator sportske politike kluba.

Zaštitnik grobarskog direktora i sukrivac za sramotan zimski prijelazni rok.
  • Crni86
    9.7k
    najvećeg grobara dinamaNORTE

Neki su brzo zaboravili posljednjih 10tak godina….

Mamici, Peras, Barisic, Rozic ….
    Boze dragii
  • vlatkomarkovic
    851
    Mislim ne znam, branio sam senatore, ali su zasrali protiv Gorice i uopće ne znam tko spada više u senatore, vidim da neki stavljaju i Sucica. Opet s druge strane realno ovi stranci nemaju kvalitet za Dinamo, ali fkt ne, najbolji je Torrente koji je solidan igrač. Maric je i time zasrao jer realno ovu momcad je trebalo remontirati na ljeto 2023. Zajec je kriv što je drzao leđa Maricu. Simic je kriv jer je doveo Marica. Sad koji trener je tu kriv, koji je apsolviran stvarno ne znam, realno gledajući Jakir je u ove dvije godine ipak za HNL barem po meni bio najbolji. Sada se sere da igrači nisu dovoljno pripremljeni, jel to od priprema, ako je od kojih, također svi su bili ozlijeđeni dio sezone, igrali su na močvari...

Mislim svatko može sebi stvoriti priču tko je najodgovorniji za ovakvu sezonu HNLa, ovisno kome želi prišiti kajlu. Čak i da dignemo naslov, ovo je travestija ranga košarkaša koji su išli u prekvalifikacije i ne otišli na Euro. Realno, ali stvarno realno, mislim da je ova sezona jednostavno niz loših odluka, okolnosti i situacije i da svi snose dio odgovornosti.

Ono što me veseli u ovom datum trenutku je dolazak Bobana. To mi drži miran san za sigurnu budućnost. Tu sam više puta promovirao model demokracije po kojem se bira predsjednik i njegov program s maksimalnim ovlastima. Po modelu Barce ili Reala, Kontrola - izbori. Mislim da barem što se tiče sportske politike ovo što sad imamo je nešto najbliže tome što ja želim i to je čovjek kojeg ja želim.

Mislim da grobara Dinama nema, jer ne vjerujem da je itko namjerno sabotirao klub od svih ovih koji se ovdje optužuju i mislim da nitko čak i onaj za kojeg ja osobno mislim da ima najveću odgovornost (Maric) nije jedan i jedinstveni krivac za ovo stanje. Zato i jesam za model jednog predsjednika jer se onda zna kome slava kome krivica.

Iskreno bi preporučio moderaturi da zatvori ovu diskusiju. Koliko sam shvatio ovo je napravljeno radi nekih prijašnjih vremena, ta vremena su iza nas i neće se više ponoviti, pa bi bio red da u povijest pošaljemo ovu diskusiju skupa s njima jer ovo nije konstruktivno.
  • Ali
    2.6k
    Tko je odlzčio da u zadnjih 7 tekmi kada pokusavamo dohvatiti toliko bitan naslov radi financijske stabilnosti kluba i kada nam se konkurenti nude kao na pladnju sa nikad losijom igrom od kad je hnl trenera koji ima CV poput kakve čistačice segesta, cipar i nosenje kapica u jos nekoliko ekipa.
    Nije problem pomocnik, ako si to top treneru pa imas od koga uciti... ali koje veliko trenersko ime je moglo prenijeti znanje na Sandra?

No kao i u poslu, nije kriv Sandro, on je podkapacitiran, ocito kao i ljudi koji odlučuju.

Sad će me opet tu clanovi stranke napasti, ali ovo je upravo model.stranke Možemo. Budiš se oko 11:00 i malo guglaš i misliš zakaj mi nebi preuzeli nešto... i kad kreneš skužiš da upravljanje velikim sustavima a Dinamo je veliki sustav nije šala.
    E onda uključiš PR, da ti ispegla neki stručnjak image, pa organiziraš presice i umjesto da imenuješ islusnog SD nakon sto probiješ sve rokove odlučiš se za presicu i objaviš kako ćeš dovesti još jednu legendu kluba.... pa neigraju legende kluba, osim toga tajnisti ima ugocor sa talijanskom TV kućom do kraja prvenstva i nemože ni početi sa poslom...

Ok, sve to bi bilo ok da ti imaš +10 bodova i da lagano kliziš prema naslovu... Ako vidiš da legionari buše canavara jer je isti uveo rad a njima više paše da se malo za...vaju na trenngu, pale navijače parolama nego da trče i odrađuju preduvjete za ozbiljan presing... ti se odlučiš kladiti na senatore i sakupljača kapica a boriš se za goli život.

Umjesto da probaš spasiti i dovedeš "Samira Toplaka" , nemislim nedaj bože na njega, nego na taj profil trenrera koji može dobiti na galamu 6/7 tekmi o osvojiti naslov. Nešto kako je napravio Juve...

Možda u konačnici bude i bolje da ipak userete a ne uspijete, jer da ste uspjeli , agonija bi se nastavila i u 25/26, jer to se dogodilo upravo prosle sezone. Izvukli su na misice i sami sebe uvjerili da moze.jos koju sezonu.
    Ovako kad nikad losiji Hajduk ili Rijeka koja u pola sezone proda 60% momcadi uzmu pehar.
    Mozda netko kaže idemo na remont i isplate i daju ispusnicu svima koji nisu za high level Dinamo kakav svi ocekujemo.
    Zahvalit se u lipnju :
    KTC, Nevistic, Ristovski, Mmae, Moharami, Perić, Bočkaj, Ademi, Mišić, Rog, Xoxha, Mbuku, Cordoba, Manga, Kulenović, Petković.

Dovesti :
    Rozića, Valinčića, Jagušića, Mudražiju, Jankovića...

Vraćam se na sam početak, ili ste iz neznanja ili loših namjera odabrali Sandra da donese titulu u oba slučaja sami ste se kvalificirali za ovu rubriku i njen naslov da vas prati u karijeri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.