• jedan u nizu
    12.8k

Stari moj, prehitilo te opasno
  • DiddyGuela
    3.2k

Da je barem i nase igrace prehitilo, mozda bi i pobjedili neku Goricu.
  • OBIGB
    902

Ti si odvalio skroz. Imaju DP velikih pogrešaka, pisao sam već o tome, a ponovit ću onu najosnovniju iz moje perspektive.

Ne dovoðenje u upravu osobe za sport (na pocetku ove sezone) koja bi na vrijeme pročitala MMa kojem je dan sportski sektor na upravljanje.

Terminologija koju koristiš s ključnim riječima “svi”, “top uhljebi”, “Dinamova sisa”, “ parazitiranje”, “smisao postojanja” je dno dna. Ne znam u kojem si filmu i nema potrebe da ja tebi lupam etiketu kao što si ti odvalio DPu, ali to što si napisao s insinuacijama potkovanih gore navedenim terminima je nekorektno. Osim što je nekorektno, činjenično nije točno.

Očito ih ne možeš smislit, OK, tvoj izbor i pravo. Unatoč ovoj tragediji od sezone, dijelom uzrokovanom lošim odlukama i ne snalaženju unutar ne postojeće organizacije i nejasnoći odreðenih procesa, ova ekipa oko DPa je napravila odreðene stvari koje se moraju odradit neovisono o sportskom uspjehu ili neuspjehu kao glavnom mjerilu. DP nije nikoga obmanuo, a ako ništa drugo, maknuli su mumiju, VP, i otvorili klub prema članovima u okviru postojećeg statuta. I statut će promjenit, pa da članovi mogu još više i jasnije participirati u suživotu s klubom.
  • IceMan
    2.8k

Nego tko je kriv?

Kako je ozlijeđen? Nije da mu je mali Jakirović uletio na terenu na treningu.

Treba kompletan remont momčadi, pa “ šta košta da se plati”.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.