• Sibirski plavac
    5.7k
    Svi neš spominju šesticu, desno krilo, špicu i lijevog beka, a nitko golmane. Jel mislite da nam treba neka nova opcija umjesto Neve? Filipovića vratiti s posudbe, da ili ne? Kaj ćemo s Čavlinom, u kojoj je on situaciji?
  • Marley
    4.5k
    Jel mislite da nam treba neka nova opcija umjesto Neve?Sibirski plavac
    NE

Filipovića vratiti s posudbe, da ili ne?Sibirski plavac
    Da

Kaj ćemo s Čavlinom, u kojoj je on situaciji?Sibirski plavac
    I mene to zanima. S obzirom da vec duze nije ni na klupi, je li ozljeda ili nesto drugo u pitanju.
  • GOAT
    3.6k
    Ma mislim da smo okej sa golmanima i nije neki prioritet. Ovu sezonu su nam golmani na streljani i teško ih je procijeniti.

Mislim da se trebamo zahvaliti Zagorcu (ne znam koliko on jos godina na skupom ugovoru ima) i izabrati jednog startera između Cavline i Neve te prodati jednog jer nema smisla da propadaju na klupi
  • marcio amoroso
    43.5k
    Nevistić je po ocjenama, a bome i po dojmu deseti vratar lige. Nije jedini krivac za ovaj užas od sezone i za ovoliko primljenih golova, ali ima itekako svojih zasluga u tome.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Jel mislite da nam treba neka nova opcija umjesto Neve?Sibirski plavac

Mislim.
  • mbzg
    156
    Dinamo da nema golmana reprezentativca je apsurd, mislite li da će Nevistić ikad biti reprezentativac?
  • prefontaine
    2.9k
    mislite li da će Nevistić ikad biti reprezentativac?mbzg

Ne mislimo.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Malenica je puno bolji golman
  • Noel
    13.4k
    Da imamo golmana koji je skinuo samo 10% golova koje smo primili ove godine ponavljam samo 10% bili bi trenutno sa ovakvom katastrofalnom sezonom i igrom prvi. Golman je važna karika momčadi i po meni to je pozicija koju ozbiljno moramo pojačat za sljedeću sezonu.
  • Orc123
    12.6k
    A da Manenica stane na gol...jbt pola gola zauzme a svaki centarsut bi pokupio a bome ni s kornerima vise ne bi bilo problema ...
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Labrović je pri dolasku u Augburg odigrao solidan broj tekmi, a onda pao u drugi plan i evo, zadnja odigrana tekma mu je bila 4. veljače u kupu, a u Bundesligi još u prosincu...
    Kaj velite, ak bi bilo moguće, da se proba njega dovest na nekakvu posudbu?
  • Davieboy86
    713
    Kad smo vec kod naseg broja 1 valjda je i pticama na grani jasno da on nije razina golmana za dinamo niti ikakav upgrade koji cini igrace boljima. Klupa da. Prvih 11 sigurno ne. @Sibirski plavac mislim da ono vise koje dinamo treba nisu golmani razine Labrovica nego vise razine Livakovica. Livi da brani u Augsburga bi bio broj jedan.
  • vjeko1701
    16.6k
    Nekog kvalitete Livakovića ćemo teško opet imati na duže staze. Taman se poklopilo da je imao dovoljno mana pa za njega nisu bili zaiteresirani top klubovi a opet da je imao dovoljno dobru financijsku situaciju da nije pošto poto nakon prve sezone forsirao odlazak bilo di van.
  • BBB ROHOLT
    87
    lik grije klupu u jednom od lošijih klubova budeslige ati bi ga dovodio nama za 1..Kad ćete shvatiti da takvi igrači nisu za Dinamo i da nam samo izvlače lovu iz kase..Nama trebaju pojačanja a ne likovi koji ne mogu braniti u klubu razine Ausburga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.