• vjeko1701
    14.1k
    a ti slobodno nastavi droljit.Captain America

A ti stani. Ne mislim ovakve stvari više raspetljavati a bome niti ovaj forum više neće trpiti tvoje konstatno paljenje svake teme na kojoj ostaviš svoju "misao".
  • Fan
    975
    "Ako je Kulenović problem, mi problema nemamo."emilperska

Heh, ovo mi je jebena rečenica.
    Mislim da je ove sezone upotrebljena na 30-ak igrača, trenera, SDa, predsjednika...
    Na kraju će ispast da su svi super i da nam je falilo zericu sreće :))
  • Cif
    325
    Vjerovatno.Ja bi probao Kangu i Petka skupa
  • ElDorado
    3.3k
    Najjače mi je kad netko za nekog igrača napiše da treba ‘poštovanje’. Jebote a miljunaši iz tekme u tekmu pokazuju baš veliko postovanje prema nama debilima.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/glavni-krivci-za-dinamovu-katastrofu-ginu-na-emiratesu-a-presetavaju-se-u-gorici/2664224.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Vice je ovim tekstom jasno pokazao za kog mu srce kuca.
  • CastAway1986
    2.8k
    a odakle tebi pravo nazivati Kulenovića beskorisnom trubetinom? Malo poštovanja prema prvom strijelcu kluba ! I da, nećeš nikad zarađivati stotine tisuća eura kao on jer si beskorisni komentator na forumu kluba za kojeg on igra ..
  • NB86
    16.6k
    Kulenovic je dosta utakmica ove sezone bio potpuno beskoristan i igrac manje na terenu, nazalost ako ne zabije gol on odmaze na terenu, odma sam nakon sibenika rekao da mi je drago da je zabio 2 gola al da me nebi cudilo da se vec protiv gorice ne sastane s loptom i doprinese jednako ko kanga po kojem se sere jer eto igra ispred killera kuleta i krade mu dragocjene minute koje ovaj odlicno iskoristava, kad ono stvarno nisu ni svi ti treneri toliko glupi nego s razlogom mjenjaju igraca koji ne postoji na terenu
  • DiddyGuela
    3.2k
    Kule ce biti jedan od rijetkih nasih igraca koji ce na ljeto imati konkretne ponude ostalih klubova. Znaci necemo ga morati poklonit ili prodat ispod cijene, on ce otici za solidnu odstetu u okvirima njegovog renomea.

Ovo govorim zato sto vjerojatno mnogi niste ni svjesni koliko cemo mi igraca morat poklonit/raskinit na ljeto ako mislim raditi remont. Pola ovog kadra nema NIKAKVU realnu vrijednost na trzistu.

To nesta govori o njemu tokom ove sezone, jedan je od rijetkih koji si je igrama ove sezone podigao vrijednost.
  • NitkoBitan
    25.5k
    a odakle tebi pravo nazivati Kulenovića beskorisnom trubetinom?CastAway1986

Clanak 38. Ustava RH.

I da, nećeš nikad zarađivati stotine tisuća eura kao on jer si beskorisni komentator na forumu kluba za kojeg on igra ..CastAway1986

Malo poštovanja prema prvom strijelcu klubaCastAway1986

Tragedija! Ajde hvala Bogu da zivim ovo vrijeme pa jednog dana necu bit obmanut surovim brojkama jednog kratkog perioda. Truba od igraca.
  • NB86
    16.6k
    Kule ce biti jedan od rijetkih nasih igraca koji ce na ljeto imati konkretne ponude ostalih klubovaDiddyGuela

Bumo vidjeli, po meni savrsen trenutak za prodaju, ne treba ni predugo zadrzavat igraca od zasicenja i manjka motivacije i do toga da mu prirodno moze pocet padat forma (vidimo oscijalcije baturinine i suciceve i naricanje o trebalo se/ne treba se prodat) al da je do sada dobivao klub neke ponude za njega, i nije a dugo je tu.
  • SAS1987
    17.1k
    ako je Kule problem s ovom statistikom ove sezone 41 tekma, 19 gola,NKDZ86

Goce Sedloski je u jednoj sezoni dao 21 gola i još stigao pokrit u obrani :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.