• Crusades
    16k
    Jel bio danas na utakmici?
  • dmil
    639
    lik igra samo zato sto senatori to zele, isto kao i Ristovski, nisu bez razloga bili zakucani za klupu kod Cannavara i onda carobno uskocili u prvih 11 cim je on otisao
  • Jaro
    9.8k
    realno, ni zamjena mu nije nis korisnija/bolja... i jedan i drugi trece spice, za trash time kad treba potrosti vrijeme...
  • Cif
    325
    mislim da je vrjeme da se oprostimo i s Petkom i s Kulenom i Kangom.Dovest dva mlada željna napadača i juniora za trećeg napadača.
  • Praskaton
    4.3k

Kako se oprostit od Kange? Ne postoji dovoljno naivan klub koji bi ga kupio.
  • Cif
    325
    a svi ostali klubovi pate za Petkovičem i Kulenovičem
  • Papastrumf
    15.8k
    17 dodira s loptom u utakmici gdje imas 65% posjeda. Nisam bio Bog zna kakav nogometas, ali mislim da mi se to kao prvom napadacu u dinamu sigurno ne bi dogodilo u ovakvoj utakmici.
  • Praskaton
    4.3k

Ma ne pate naravno al Kule se može prodat na osnovu brojki zadnjih godinu dana.
    Petko je nešto i donio ovom Dinamu pa ima kredita.Vjerujem da bi danas više napravio od ova dva.
  • Captain America
    19.8k
    mislim da mi se to kao prvom napadacu u dinamu sigurno ne bi dogodilo u ovakvoj utakmiciPapastrumf

Sandro Kulenović nije prvi napadač Dinama već je drugi napadač, Predvodnik vaše liste i sin njegovog bivšeg suigrača koji je bio masno plaćen da se igra Football Managera su procijenili da na treba dovesti novog napadača jer taj igrač ne bi prihvatio biti zamjena Bruni Petkoviću.

Malo poštovanja prema prvom strijelcu Dinama ove sezone i čovjeku koji je dao obol u osvajanju prošlosezonskog naslova i kupa. Nešto što će za mnoge od vas izvjesno ostati nedosanjani san.
  • Droljo
    15.1k
    Kanga nije tema. Tema je Kulenović koji je pobijedio svemir tehničkim nokautom i zaradio od nogometa za dva života. Imao je zdravko pravo kad je kukao kako hrani 400 usta u dinamu....
  • Patak
    3.3k
    Čovjek je dao 19 golova u sezoni koja nije za pamćenje. Ne znam što bi više htjeli od njega? On sigurno nije bio problem ove sezone.
  • Papastrumf
    15.8k

Najbolje da ću mamićevca tražiti dopuštenje da napišem mišljenje o Sandru Kulenoviću.

Što se tiče bivšeg SD-a, svoje mišljenje sam dao o njemu još u 8. mjesecu prošle godine, kad ga je 90% ljudi hvalilo nakon ulaska u LP. Sva sreća pa ima ovdje svjedoka.
  • Droljo
    15.1k

Tebi se baš da raspravljat sa ovim legendama? Svaka čast...
  • emilperska
    9.8k
    Da parafraziram dio Zone kad se radilo o necem drugom. Ili nekom iz Izvršnog odbora ili Mariću ili njegovim pulenima Mmae, Mbuku, Cordoba, Kanga, Oliveras, Cannavaro..

"Ako je Kulenović problem, mi problema nemamo."
  • Droljo
    15.1k
    Oliverasemilperska

Po meni naj veći problem! Da njega nisu doveli sad bi bili 'dvajest' bodova ispred konkurencije. Kako smo samo proigrali prošle godine kad je Joaquín Sosa otišao iz kluba...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.