• emilperska
    9.8k
    Kule je problem, ali Oliveras nije. Zanimljivo.
    Sama činjenica da taj amaterski nogometaš mora trenirati s prvom ekipom jer je to nametnuo, je problem. Nakon Dinama završava profi karijeru u Seriji C.
  • Droljo
    15.1k
    amaterski nogometašemilperska

Barcelona, Roma i amater...
  • emilperska
    9.8k
    Barcelona, Roma i amater...Droljo

21 godina, 0 seniorskih minuta.
  • Papastrumf
    15.8k
    Kule je problem, ali Oliveras nije. Zanimljivo.emilperska

Problem su svi, a ne samo Kule. Nije ova sezona zajeb jednog ili dva igrača nego cijele svlačionice, svih trenera i cijelog vodstva kluba. Svi snose dio krivice.
    Ovo je samo tema o Sandru Kulenoviću i napisana je činjenica, a to je da je imao 17 dodira s loptom u utakmici gdje smo imali 65% posjeda lopte.
  • Carrasco
    6k
    Ovo je samo tema o Sandru Kulenoviću i napisana je činjenica, a to je da je imao 17 dodira s loptom u utakmici gdje smo imali 65% posjeda lopte.Papastrumf

A šta je tu toliko čudno kad se protivnik zbije u svojih 16 metara i kad mi kružimo na oko 30 metara od gola?
  • NKDZ86
    3.6k
    ako je Kule problem s ovom statistikom ove sezone 41 tekma, 19 gola, gol svakih 126 min. čovjek bi pomislio da pričamo o liverpoolu ili barceloni, a ne dinamu koji muku muči
  • NitkoBitan
    25.5k
    Tih 19 golova cete spominjat i za 5 godina, ludaci... Trubetina beskorisna od igraca koji zna pospremit loptu u gol sa 3 metra ali to znam i ja pa ne primam stotine tisuca eura.

Mozemo onda uzet i Dabru iz Varazdina, barem je korisniji sto se igre tice.
  • Droljo
    15.1k
    Kule (sa svojih 19 golova) nije problem ali nije ni riješenje!
    Lik je za ući zadnjih 15 minuta kad se ganja rezultat da nešto pikne na svježinu, trku, trud. A za to je preskup.
  • K3p
    255
    Lik nezna loptu jebenu štopat, ko od drveta se odbija . Jučer gledam fruka, štopa u okretu među dva igrača i puca nakon toga to je za kuleta nedosanjani san.
  • emilperska
    9.8k

Ma dobro je. Pun nam je kurac svima svega.
    Ispraznili su me ove sezone mentalno, fizički i financijski. Gadi mi se ova sezona i ova ekipa. I da dobe 5 u nizu na koju čudnovatu foru, jedva čekam da ova šizofrena sezona završi i da vise barem 50% ovih igrača ne gledam.

Jednostavno sve je od starta krivo bilo posloženo upravljački i nastavilo se na svlačionicu. Ne vidim nista pozitivno za sljedecu sezonu. Nikakav zalog u unutarnjim rezervama, juniorima. Samo nek završi sezona sto prije i nek se gone svi skupa u 3 krasna kurca.
  • Captain America
    19.8k
    Najbolje da ću mamićevca tražiti dopuštenje da napišem mišljenje o Sandru Kulenoviću.Papastrumf

Nije li na ovom forumu kažnjivo druge forumaše deklarirati mamićevcima? Ili za zaposlenike kluba vrijede druga pravila? Nađi mi post gdje sam veličao Mamića pa da me možeš deklarirati mamićevcem. Spoiler alert, nećeš ga naći jer me ne bi bilo ovdje da sam to napravio.

Tih 19 golova cete spominjat i za 5 godina, ludaciNitkoBitan

Napadači Dinama koji su u zadnjih 10 godina zabili bar 12 golova u sezoni HNL:

Brodić 23/24 13 golova (pola sezone je proveo u Varaždinu, a u Dinamu je zabio 6 golova uz pogodak svakih 90 minuta)
    Gavranović 20/21 16 golova
    Andrić 18/19 (pola sezone je proveo u Interu, a u Dinamu je zabio 4 gola uz pogodak svakih 160 minuta)
    Gavranović 17/18 15 golova
    Hodžić 16/17 16 golova
    Hodžić 15/16 13 golova

Nastavi li Kule zabijati svakih 140 minuta, doći će do 15 golova u sezoni HNL, a dobar dio proljetnog djela prvenstva je bio šikaniran od talijanske kuharice kave nauštrb otvarača prostora spuštenih hlačica,

Petko je vjerojatno out do kraja sezone i Kule je najbolje što imamo. Volio bi i ja Kevina Carlosa u napadu, ali je prošla baba s kolačima. Zato Kuleu treba dati podršku da iznese sezonu do kraja, a onda na ljeto tražiti ozbiljnu opciju u napadu jer ćemo po svemu sudeći trebati kapitalca.
  • Droljo
    15.1k
    talijanske kuharice kave nauštrb otvarača prostora spuštenih hlačica,Captain America

Nije li na ovom forumu kažnjivoCaptain America
    vrijeđati trenere i igrače?
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Jednostavno je, ako je Kulenović problem… :blush:
  • Benito
    1.2k
    Lik je letva i to je jedina istina, kao i svi naši napadači izuzev Petka. Zabio je samo Istri, Gorici i Šibeniku. Od ta tri kluba dva su davljenici cijelu sezonu. Ne zna on primit normalno loptu, uvalit ga nekom dok još možemo na temelju nekakve statistike
  • Captain America
    19.8k
    vrijeđati trenere i igrače?Droljo

10x veće uvrede doživljavaju senatori zadnjih mjeseci :lol: Zna se koje uvrede su kažnjive, a ti slobodno nastavi droljit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.