• marcio amoroso
    41.1k
    Treba mu se na ljeto zahvaliti i prodati ga.Kruno

Prodati? Teška misija. Ako ga se uspije utopiti besplatno biti će dobro.
  • rokikaciga
    990
    Netko cita Zonu i daje to kao insajderske informacije na portalima.
  • rakurs
    1.1k
    I Tironi veli da je viroza bila u pitanju. U kakvom god da je stanju, više nam donosi od ove dvojice. Ako je stvarno samo viroza razlog.
  • Droljo
    15.2k
    Taman za veterane su nam kapetani. Svi. I ademi i risto i petko. Tamo fino uđeš u igru i izađeš sto puta u utakmici.
  • NB86
    16.6k
    više nam donosi od ove dvojice.rakurs

Nije bas tako izgledao ni u istri ni protiv osijeka, prekasno je da ga dizemo u formi i cekamo, trebaju igrat najspremniji jer mi moramo trcat, pritiskat, donjet energiju na teren, bruni hvala na svemu moze ulazit ko dzoker po 20 min dok se ne pokaze da je spreman
  • hardek
    4.4k
    Nažalost klub je vođen na način da se odluke koje će biti percipirane kao nepopularne ne žele donijeti. Na kraju prošle sezone napisao sam da je vrijeme za rastanak sa Petkom jer je vrijeme da krenemo u drugom smjeru. Možda se onda i mogao dobiti koji milijunčić za njega što će biti gotovo nemoguće.

Nije Sir Alex Ferguson bio lud kada je prodavao igrače kada bi osjetio da su postali "preveliki" za klub. Nažalost mi imamo previše takvih igrača i onda se desi ovo što se desilo ove sezone.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Šta ako uspije..

..odigrati 3 tekme zaredom bez da ode u k?
  • Droljo
    15.2k

Imali bumo 9 bodova više neg sad.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Šteta što se to neće dogoditi.
  • Fan
    1k
    Dosta je odmora kapetane.
    Uzmi 90 minuta, rasturi tovare i možeš onda odmarat koliko želiš.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Neki ovdje nisu normalni, li koji je ozlijeđen cijelu sezonu je kriv za loše igre, majke mi ne razumijem. Kriv je što se ne dovode napadači, kriv je što drugi ne igraju, kriv je što smo spori, a frajer pokazuje želju da igra ozlijeđen (i zbog toga je možda zasrao povratak). Baš je nekad teško shvatiti pojedince. Bruno je svakakav, takvog smo ga prihvatili, ali on sigurno nije toksičan, dapače, sigurno ima velik i pozitivan utjecaj na suigrače. Svakakve smo idiote preplaćivali, čovjek koji je najbolji strijelac i asistent u povijesti euro natjecanja sigurno nije promašena investicija zbog jedne ovakve sezone, a nakon što nam je donio titulu prošle.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.