• vjeko1701
    14.1k
    Ma svakako dobro dođe jedan polivalentan igrač koji može pokriti 2-3 pozicije. Njega bi otkupio i da mi bude standardna rotacija.

Istina.
  • Hebimir Strašni
    67
    Franjića poslat natrag od kuda je i došao.
  • scooniepenn
    4.1k

Meni je OK da on želi probati vani, ali mi je jednako tako OK da više ne "izlazimo u pomalo famozni i mitski susret" svakom igraču s važećim ugovorom koji se takvo nešto sjeti. Isto vrijedi i za Petka. Možemo samo razgovarati o kojim se tu iznosima radi koji su nama prihvatljivi.
  • Paggini
    45.6k
    Franjica otkupiti obavezno.
  • vjeko1701
    14.1k
    Meni je OK da on želi probati vani, ali mi je jednako tako OK da više ne "izlazimo u pomalo famozni i mitski susret" svakom igraču s važećim ugovorom koji se takvo nešto sjeti. Isto vrijedi i za Petka. Možemo samo razgovarati o kojim se tu iznosima radi koji su nama prihvatljivi.scooniepenn

Apsolutno sve stoji. Samo jbg. neće se to promjeniti preko noći.
  • DiddyGuela
    3.2k
    U kontekstu price da Boban trazi dinamicne i brze igrace, Pjaca nema sta traziti na krilu. Jednostavno je prespor, svaku loptu prima u noge, dubina ne postoji... jednostavno ne igra kao krilo. On je sjajan tehnicar, ima visok nogometni iq i mislim da bi njegova idealna pozicija u ovoj fazi karijere bila nekakav povuceni napadac ili nesto takvo. Uglavnom u centrali. Tako nesta je igrao i u Italiji.

On krilo na ozbiljnom nivou ne moze igrati.
  • mrgud
    415
    Čovjek nije odigrao sekunde na svojoj poziciji
  • ElDorado
    3.2k
    Mišić više nema nikakvog motiva za ozbiljniji nogomet u Dinamu. Vidljivo u svakoj utakmici.
  • GOAT
    2.5k
    Ljubicic je zmaj u FM-u i to je za mene dovoljna referenca :lol: :lol: ali stvarno cini se kao odlicno pojacanje
  • Plava stijena
    415
    Tim više zvuči suludo plaćat bilo kakvu odštetu za njega, uz to je još i spor te sklon ozljedama.
  • scooniepenn
    4.1k

Gle, ako to Boban neće promijeniti onda ne znam što hoće. To spada po meni u jedan od ključnih pilara sportske politike kakvu želimo. Zaista mi je teško vjerovati da s iskustvom, karizmom i znanjem koje Boban ima ne može doći Petku i tarzanu i reći "Gledajte dečki, poštujemo vašu odluku da biste htjeli dalje, ali ja moram štititi interes Dinama u trenutku kad si ti Petko igrač pod ugovorom. Taj interes je težak 2,5 milijuna eura pa vi smislite kako ćete do tih novaca. To zaista nije niti moja niti briga Dinama".
  • vjeko1701
    14.1k
    Može, ali pitanje do čega će to dovesti. Jednostavno kad je u pitanju par preostalih senatora iz ere "izlaženja u susret", pretpostavljam da je za sve strane bolje to pregrmiti i krenuti ispočetka sa novim igračima. Ionako svi ostali iz tog perioda nemaju kam dalje.
  • Orc123
    11.3k
    Franjic ko stoper za HNL...zna s loptom, moze braniti prostor, solidan duel ....vjerujete mi na rijec da on ne moze drzat vezu.....na stoperskoj poziciji bi bio jako dobar i kao back up na beku.....polivalentan igrac....
  • austrijanac
    6.5k
    Franjic do sad je koristan samo zato jer RPG može igrat na desnom beku.

No, ipak mi ga je teško prekrižit jer je pokazao neke ok stvari, a i ekipa je u teškom kurcu.
  • OsamŠest
    4.9k
    Rpg-galesic-pojacanje-pojacanje
    Pojacanje-ljubicic
    Pojacanje-stojkovic-pojacanje
    Pojacanje
    Laugreano

Ko brani?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.