• rakurs
    1k
    Koja je razlika između njega i Roberta? Pitam jer stvarno ne znam, nisam ga nikada gledao, a YT videe ne smatram pouzdanima jer svatko izgleda dobro na njima. Kada je Robert dolazio svi su bili oduševljeni, a na kraju ispao ćorak. Dobro, vjerojatno jer ga se uništilo na lijevome beku, ali svejedno.
  • ElDorado
    3.2k
    Robert je odličan igrač i nije bio ćorak. Ubio ga Čačko na lijevom beku. Kao zadnji vezni danas bi bio standardan u 11. Imao je silnu energiju, sve kaj nam sada fali.
  • Maximo
    769

A imam neko poznavanje, iako ne potpuno...

Dejan je čvršći za početak...fizički jači, nije baš sličan igrač Mišiću...nema tolko dobre duge lopte, nije deep lying playmaker ko miške. Ako bi ga morao s nekim usporedit, to bi možda bio Rog prije odlaska iz dinama u Napoli...on je više box to box
  • Paggini
    45.5k
    Još bitnije pitanje - kako brani tranziciju?
  • rakurs
    1k

Možda sam nespretno napisao, ali ispao je ćorak u odnosu na ono što se očekivalo od njega. Slažem se da je glavni 'krivac' ta odluka za premještanje na lijevoga beka, ali činjenica je da mi od njega u vezi ništa nismo dobili. Čak i kada je krenuo dobivati priliku pred kraj, slabo je igrao.
  • ElDorado
    3.2k
    Najviše mi je žao kaj smo se rješili Ljubičića i Lauritsena. Oboje zahvaljujući Čačku.
  • Droljo
    15.1k
    kako brani tranziciju?Paggini

Zonski. Kao Ristovski slično.

Robert je odličan igrač i nije bio ćorakElDorado

Tako je. Igra redovito u puno jačoj ligi od naše i isto su treći ko i mi. A i dobili smo lijepe novce za njega.
  • Zagi
    9.5k
    Glavno pitanje je ipak zna li, za razliku od brata, štopati loptu?
  • vjeko1701
    14.1k
    Ajde, dobili smo predasistenciju za pobjedu nad Chelseajem. Mislim da se njega moglo bolje iskoristiti u svakom slučaju.
  • Omake
    7.4k
    mislim da je mišić kombinatorno bolji i tehnički, ali je Ljubicic bolji po pitanju držanja ritma i donošenja odluka kada odabrati trenutak za progresiju. Vidjeli smo i zadnje dvije utakmice da Mišić zna prodati par katastrofa pokušaja dodavanja iz kojih ide direktna kontra. Mislim i da je Ljubicicev dugi pas brži, znatno.
  • Paggini
    45.5k

Općenito ta utakmica s Chelseajem ga je i proklela na tu poziciju. Odigrao je cijelu utakmicu tad nevjerojatno dobro i jbg, ako može protiv Chelsea, može i svaku drugu.
  • vjeko1701
    14.1k
    Ah, to je ta logika kojom se vodi Dinamo. Nadam se pametnije od ljeta.
  • scooniepenn
    4.1k

Hvala ti puno na pojašnjenju. Kako bi ti recimo, pod uvjetom da se Ljubičić potpiše, posložio udarnu veznu liniju sljedeće sezone? Računajući da Sučića više nema, a izvjesno ni Baturine.
  • ElDorado
    3.2k
    Nemreš još slagat vezu bez ozbiljne šestice. A mislim da će Boban pozdraviti i Mišića. S njim nemremo igrati brzi okomiti nogomet.
  • Efes Pilsen
    10.7k
    Pa imao je Ljubicic i golova, a i promasenih sansi na toj poziciji. Danas kad pogledas bio je najbolji bek od odlaska Gvardiola, a pljuvalo ga se masivno.
    Ljubicic, Ramsak, palac gore. Najvise me, prije svega, zanimaju odlasci i otpisi. Tu se nadam da nece vise bit kompromisa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.