• Svi na Sjever
    2.9k
    Stjepan Lončar iz Istre bi mi bio prvi pick, što se tiče igrača iz Hnl-a.

Motorični box to box veznjak, agresivan i čvrst , a vrlo lako se priključuje napadu.
  • Carrasco
    6.3k
    Kakva se pojačanja spominju dobro je i da smo treći.

Očekujem od vodstva Istre da se nastavi sprdat sa ljudima koji vode Dinamo i hajduk i da se sljedece sezone ukljuce u borbu za naslov
  • ElDorado
    4.8k
    Po prvim pickovima (Ljubičić, Ramšak) ide se po motorične i brze igrače. Ne znam kaj nam je trebao Belcar on je još sporija verzija Mišića. To su dobre vijesti svakako. I naravno da se radi na vrijeme!
  • Marktwain
    645
    Motoricni i brzi igrači, znači dolazi Garcia.
  • Droljo
    18.7k
    Stjepan Lončar iz Istre bi mi bio prvi pick, što se tiče igrača iz Hnl-a.

Motorični box to box veznjak, agresivan i čvrst , a vrlo lako se priključuje napadu.
    Svi na Sjever

Pojeo ga naš vezni red kad smo sa astanom igrali. A znamo kakvi su naši veznjaci...
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Moje neke želje za pojačanja su
    Ljubičić(s obzirom da ga spominju mediji čini se da će on i biti kod nas na ljeto)
    Selahi
    Jagušić
    dobar lijevi bek ( ja bih osobno nekog od tria Balkovec/ Tasende/ Vilarassa)
    dobro desno krilo ( moji favoriti su Nordin ili Asani, a ako ne oni onda Lisica)
    i za špicu recimo Mierez, Grgić, Ramšak.

Tražim li puno? :rofl:
  • ElDorado
    4.8k
    Jagušić svakako. Razmislio bi o Lisici.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Naime, veznjak Kölna i bivši austrijski reprezentativac Dejan Ljubičić u poodmaklim je pregovorima s Dinamom. Izvori tvrde da je nadomak Maksimira. Štoviše, doznajemo da su Ljubičićevi predstavnici stigli u Zagreb na završne pregovore. Kako saznajemo, i Ljubičić i njegova najbliža okolina žarko žele doći u Dinamo.
  • Maximo
    799

Ovo opće ne zvuči loše...sviđa mi se kakve talente Zvone lovi...
  • mosad
    1.6k
    Njemački mediji prenose vijest da je Ljubičić otkazao liječnički kod uniona. Izgleda da zaista želi u nas doći.
    Valjda zna i ljevog beka igrati
  • scooniepenn
    5.1k
    Je li Ljubičić tehnički na dovoljno visokoj razini da može igrati i umjesto Mišića u nekim utakmicama, donoseći kvalitetnu distribuciju lopte iz naše polovice i otvaranje napada? Može li netko tko je dobro upoznat s njegovim kvalitetama dati mišljenje.
  • rakurs
    1.6k
    Koja je razlika između njega i Roberta? Pitam jer stvarno ne znam, nisam ga nikada gledao, a YT videe ne smatram pouzdanima jer svatko izgleda dobro na njima. Kada je Robert dolazio svi su bili oduševljeni, a na kraju ispao ćorak. Dobro, vjerojatno jer ga se uništilo na lijevome beku, ali svejedno.
  • ElDorado
    4.8k
    Robert je odličan igrač i nije bio ćorak. Ubio ga Čačko na lijevom beku. Kao zadnji vezni danas bi bio standardan u 11. Imao je silnu energiju, sve kaj nam sada fali.
  • Maximo
    799

A imam neko poznavanje, iako ne potpuno...

Dejan je čvršći za početak...fizički jači, nije baš sličan igrač Mišiću...nema tolko dobre duge lopte, nije deep lying playmaker ko miške. Ako bi ga morao s nekim usporedit, to bi možda bio Rog prije odlaska iz dinama u Napoli...on je više box to box
  • Paggini
    59.5k
    Još bitnije pitanje - kako brani tranziciju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.