• Laugreano
    3.9k
    Ljubicic je neka bolja verzija Gnezde-Čerina.
  • Vedraca
    129
    uzeo bi ja i njega umjesto Misica
  • Vedraca
    129
    njemu ne ....Ali i tu bi se zapito zasto nije reagiro ....Ali nadam se da Bude jos na Ljeto
  • vjeko1701
    14.1k
    Po ono mnalo kaj znam, on bi trebao biti pojačanje. Plus kaj bi konačno vezni red dobio nove krvi za prvih 11.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Stjepan Lončar iz Istre bi mi bio prvi pick, što se tiče igrača iz Hnl-a.

Motorični box to box veznjak, agresivan i čvrst , a vrlo lako se priključuje napadu.
  • Carrasco
    6k
    Kakva se pojačanja spominju dobro je i da smo treći.

Očekujem od vodstva Istre da se nastavi sprdat sa ljudima koji vode Dinamo i hajduk i da se sljedece sezone ukljuce u borbu za naslov
  • ElDorado
    3.2k
    Po prvim pickovima (Ljubičić, Ramšak) ide se po motorične i brze igrače. Ne znam kaj nam je trebao Belcar on je još sporija verzija Mišića. To su dobre vijesti svakako. I naravno da se radi na vrijeme!
  • Marktwain
    273
    Motoricni i brzi igrači, znači dolazi Garcia.
  • Droljo
    15.1k
    Stjepan Lončar iz Istre bi mi bio prvi pick, što se tiče igrača iz Hnl-a.

Motorični box to box veznjak, agresivan i čvrst , a vrlo lako se priključuje napadu.
    Svi na Sjever

Pojeo ga naš vezni red kad smo sa astanom igrali. A znamo kakvi su naši veznjaci...
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Moje neke želje za pojačanja su
    Ljubičić(s obzirom da ga spominju mediji čini se da će on i biti kod nas na ljeto)
    Selahi
    Jagušić
    dobar lijevi bek ( ja bih osobno nekog od tria Balkovec/ Tasende/ Vilarassa)
    dobro desno krilo ( moji favoriti su Nordin ili Asani, a ako ne oni onda Lisica)
    i za špicu recimo Mierez, Grgić, Ramšak.

Tražim li puno? :rofl:
  • ElDorado
    3.2k
    Jagušić svakako. Razmislio bi o Lisici.
  • Keyser Soze
    13.2k
    Naime, veznjak Kölna i bivši austrijski reprezentativac Dejan Ljubičić u poodmaklim je pregovorima s Dinamom. Izvori tvrde da je nadomak Maksimira. Štoviše, doznajemo da su Ljubičićevi predstavnici stigli u Zagreb na završne pregovore. Kako saznajemo, i Ljubičić i njegova najbliža okolina žarko žele doći u Dinamo.
  • Maximo
    769

Ovo opće ne zvuči loše...sviđa mi se kakve talente Zvone lovi...
  • mosad
    1.1k
    Njemački mediji prenose vijest da je Ljubičić otkazao liječnički kod uniona. Izgleda da zaista želi u nas doći.
    Valjda zna i ljevog beka igrati
  • scooniepenn
    4.1k
    Je li Ljubičić tehnički na dovoljno visokoj razini da može igrati i umjesto Mišića u nekim utakmicama, donoseći kvalitetnu distribuciju lopte iz naše polovice i otvaranje napada? Može li netko tko je dobro upoznat s njegovim kvalitetama dati mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.