• Neron53
    1.5k
    "Jad i bijeda je da nas Istra i Osijek izvlace"

Ovo je kopija moga posta od prije 4 sata.
    Nismo zasluzili nista ove godine. Zahvalimo dragom Bogu da imamo vise srece nego pameti/sposobnosti/znanja....
    Uzasan je osjecaj da nas samo katastrofalna izdanja konkurenata drze na zivotu.
  • fakin
    427
    ja stvarno ne znam koga vesele ovakvi porazi rijeke i tovara.

ono što naši pokazuju zadnjih par mjeseci, pogotovo u zadnjih par tjedana, pogotovo danas je dno dna.

ovakva današnja utakmica je srozavanje ugleda kluba i morala i pameti navijačima.

ja se cijeli dan osjećam ko govno, tako da apsolutno ništa mi ne znače ova dva poraza nakon naše utakmice.
  • pjetlić
    95
    Pa sad je jos gore da smo izgubili.

Na -1 bi bili, prvenstvo bi rijesili. Kakvi hobisti.
  • Fan
    1k
    ja stvarno ne znam koga vesele ovakvi porazi rijeke i tovara.fakin

Mene vesele zbog toga što bar znam da nemaju nikakvu perspektivnu budućnost.
    Mislim, nemamo ni mi s ovim kadrom, ali još imamo donekle para da pokupimo bolje igrače i trenere od njih pa eto.
  • Keyser Soze
    13.3k
    Da smo mi dobili Goricu, možda bi Rijeka i Hajduk dobili svoje utakmice, a isto si razmišljaju oni, možda im je čak i gore. Pobjede u derbijima donose titulu.
  • fakin
    427
    kako stvari stoje prvak će vjerojatno imati oko 65 bodova

zadnjih 5 sezona prvak je imao: 82, 81, 79, 85, 80.

kad je rijeka bila prvak imali su 88 bodova.

bojim se što slijedi hrvatskim klubovima ovo ljeto u europskim kvalifikacijama.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    ZrnTSCHeZ jel bilo danas bakljade? Tko je danas kriv? Daj nas prosvjetli Ignemark StenmarkCrusades

Dok smo mi još bodrili momčad koja to svojim bapskim pristupom na terenu nije opravdala, dok smo mi još strepili da nekak "na mišiće" eventualno izvučemo barem bod, dok smo utučeni nakon poraza blejili u prazno na tribini, ti si tukel postove po Zoni...al to je valjda normalno ak ti tekma završava nešto prije nego sudac odfućka kraj

Ako ti je ovo ispucavanje frustracija pomoglo da u nedjelju daš punu podršku ekipi 90+ minuta i ne odmogneš joj ovime ili onime, meni nije problem za dinamo to podnijeti

I btw, kod mene ti nema svetih krava...ni na terenu, ni na tribinama, ni po uredima...
  • NKDZ86
    3.7k
    Jad i bijeda od pristupa. Dno dna, treba ih na treningu poskidat do gaća. Bijednici. Ne da im se igrat, ljudi uzimaju godišnji, bježe s posla i njima se neda igrat, bez riječi, gade mi se.
    Ovo je već mrcvarenje.
  • Droljo
    15.2k
    Ja sam se zadnjih deset minuta počeo onak smijat luđački da se žena uplašila. Jbte
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Dan kasnije ja stvarno ne razumijem sta radi Sandro Perkovic?? Covjece gubis, a mijenjas poziciju za poziciju kao da si stvorio ne znam koliko sansi pa je samo pitanje tko ce je uvaljat.
    Od Pjace i Hoxhe nikakve koristi ovo proljece, pa daj smiksaj to malo, nabaci vezu, stavi 2 napadaca, napravi nesto, a da nije polomljeni penzioner koji ti anulira brojcanu nadmoc. Serem vam se svima na diplome.
  • austrijanac
    6.6k

Truba od trenera, kašnjenje s vađenjem Baturine ga je koštalo gola, a kasnije masterclass od zamjena nas je ostavio s igračem manje na terenu (točnije 10v10).
  • Davieboy86
    432
    Tocno to! Cak i na poluvremenu di nismo
    stvorili apsolutno nista ostavis sve isto u trenutku borbe za naslov. Mozda ne kontam nogomet ali nemoj me molim te jebat u zdrav mozak.Ali najjace mi je ovo sto @austrijanac spomenu, njihov igrac dobija crveni , a komentator govori kako su sada Gorica i Dinamo brojcano jednaki.Hahhahhaha Znaci Perkovicu zato i jesi kurcina od trenera i zato ces vjecito biti “ vojnik kluba”!
  • Jaro
    9.8k
    zato ces vjecito biti “ vojnik kluba”!Davieboy86

Pa boli ga ona stvar - on sjedi, placa ide, ziher bolja nego u nekoj drzavnoj firmi, a posao i odgovornost jednaka...
  • Davieboy86
    432
    Nece tako jos dugo. Ne brini. Sve ima svoj kraj.
  • Laugreano
    3.9k
    Nisam htio nista pisati nakon tekme da ne popijem ban, ali sada kad sam se smirio i hladne sam glave, mogu poručit igračima nek se gone u pizdu materinu s takvim pristupom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.