• Neron53
    1.5k
    "Jad i bijeda je da nas Istra i Osijek izvlace"

Ovo je kopija moga posta od prije 4 sata.
    Nismo zasluzili nista ove godine. Zahvalimo dragom Bogu da imamo vise srece nego pameti/sposobnosti/znanja....
    Uzasan je osjecaj da nas samo katastrofalna izdanja konkurenata drze na zivotu.
  • fakin
    408
    ja stvarno ne znam koga vesele ovakvi porazi rijeke i tovara.

ono što naši pokazuju zadnjih par mjeseci, pogotovo u zadnjih par tjedana, pogotovo danas je dno dna.

ovakva današnja utakmica je srozavanje ugleda kluba i morala i pameti navijačima.

ja se cijeli dan osjećam ko govno, tako da apsolutno ništa mi ne znače ova dva poraza nakon naše utakmice.
  • pjetlić
    93
    Pa sad je jos gore da smo izgubili.

Na -1 bi bili, prvenstvo bi rijesili. Kakvi hobisti.
  • Fan
    969
    ja stvarno ne znam koga vesele ovakvi porazi rijeke i tovara.fakin

Mene vesele zbog toga što bar znam da nemaju nikakvu perspektivnu budućnost.
    Mislim, nemamo ni mi s ovim kadrom, ali još imamo donekle para da pokupimo bolje igrače i trenere od njih pa eto.
  • Keyser Soze
    13.2k
    Da smo mi dobili Goricu, možda bi Rijeka i Hajduk dobili svoje utakmice, a isto si razmišljaju oni, možda im je čak i gore. Pobjede u derbijima donose titulu.
  • fakin
    408
    kako stvari stoje prvak će vjerojatno imati oko 65 bodova

zadnjih 5 sezona prvak je imao: 82, 81, 79, 85, 80.

kad je rijeka bila prvak imali su 88 bodova.

bojim se što slijedi hrvatskim klubovima ovo ljeto u europskim kvalifikacijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.