• NVKOD
    4.4k

Ne bih se previše zaletavao, i Rijeka i tovari igraju još kod Gorice u gostima. Siguran sam da će i jedni i drugi prosipati bod(ove) u Velikoj Gorici. Gorica tvrd orah.

Tradicionalno teško gostovanje za bilo koga... evo Istra našamara nas, Rijeku i tovare, a u međuvremenu izgube od Gorice nakon 2-0 vodstva.
  • fakin
    408
    Nema jebene sanse da Rijeka kiksa u 5 kola 3 utakmice. Igraju doma protiv slavena i gorice. Vani protiv zadnjeg sibenika, raspalih tovara i ne znam kaj da za nas kazem.

Realno ak danas dobiju prvaci su. Nadam se da nece
  • ElDorado
    3.2k
    Ak zgube od nas opet su potencijalno izjednaceni s tovarima a idu im u goste?! Kak moze bit realno dasu prvaci?
  • kajjaznam
    148
    Ma nek ide sve u 3pm, kak oni mogu dan razjebati.
    Zvone 1.6. uzmi batinu i lupaj Zvone, samo lupaj
  • fakin
    408
    Prije cemo mi biti prvaci nego tovari.
  • rokikaciga
    925
    Gorica ima 3 pobjede u nizu, kad je to dinamo imao zadnji put?Rile

Dvije utakmice prije nego su Jakiru dali pedalu...on ih je nanizao 6 ako se ne varam
  • Rile
    77

Znači u 8/2024.

I sad neke budale, uključujući mene, kalkuliraju kaj će bit ak dinamo pobjedi 5 preostalih utakmica

Nek se nitko ne uvrijedi al dajte najte...
  • rokikaciga
    925
    Ja i dalje vjerujem. Glup sam. Retardiran sam. Poremećen sam. Priznajem. Ali i dalje vjerujem. Poraz od Gorice mi je razjebao cijeli ovaj lijepi sunčani dan...ali ja i dalje vjerujem. Glup sam.
  • Rile
    77

Prijatelju, razumijem te, nažalost.
    Al nije to zdravo
  • rokikaciga
    925
    Ne pušim, ne drogiram se. U ovim godinama se više niti ne kurvam. Ako me nešto treba otjerati u grob onda neka to bude Dinamo. :lol:
  • Rile
    77

Niš, ak si protiv rijeke na SD, javi se na PM i platim cugu
  • Fan
    969
    najjaci ste mi vi koji hrackate na svaki drek. Jesu ukrali? Nisu. Jesu lagali? Nisu. Cega me ima bit sram? Lose igre? Losa igra je sramota?

Nikad u zivotu me nece biti sramota kluba za koji navijam i koji je napokon nas. Samo cekate da hracnete, isti ti koji su ih dizali nakon pobjeda u sibeniku i protiv osijeka. Igrace nek je sramota.

Jedno je konstruktivna kritika, drugo je pisanje i kenjanje po klubu za koji kak ti navijate.
    Crni86

Ja osobno ne "hračkam na svaki drek" niti sam nešto pretjerano uzdizao ekipu nakon ove dvije pobjede. Ali hračkam na sve loše što je neobjašnjivo, a tako i treba biti da se s vremenom ne desi potpuni raspad kluba.
    Ako sam mogo hračkat po onom krimosu za svakakve stvari, onda mogu i sad.
    Da, loša igra CIJELU SEZONU, sa xx puta većim budžetom od svih, je sramota. Ogromna. I onaj koji nije ovu sezonu i tužan i ljut i bijesan i ne osjeća sram, taj nije Dinamovac za mene.
    Hoćeš konstruktivnu kritiku, iskrenu? Treba potjerat više od pola ekipe i stručne stožere, mnogo ljudi koji su krojili ovu sportsku politiku (nije vjerojatno da je jedan čovjek odgovoran za ovu splačinu) i krenut skoro pa od 0. Nadam se da Boban vidi koliko posla ima jer deinitivno nema lak zadatak riješit se ovolikog odrona u relativno kratkom vremenu.

EDIT: Jedino što bih rekao da je jadnije trenutno od nas su oni koji navijaju za to da Dinamo pusti Rijeci za vikend. I da se radi o tome da Hajduk zbog toga uzme naslov, nikad ne bih mogao navijati protiv Dinama, koliko god sam i ljut i razočaran i tužan. E, oni nek se srame najviše od svih.
  • El Madrigal
    297
    Eto ga na i Rijeka gubi.
  • M94
    1.7k
    Nema jebene sanse da Rijeka kiksa u 5 kola 3 utakmice. Igraju doma protiv slavena i gorice. Vani protiv zadnjeg sibenika, raspalih tovara i ne znam kaj da za nas kazem.

Realno ak danas dobiju prvaci su. Nadam se da nece
    fakin

Prika, daj piši ovako svako kolo, jer svaki put Rijeka popuši utakmicu, a po tvom nema šanse da kiksaju.
    Ovako si i prošlo kolo pisao. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.