• Niko1986
    1.3k
    Možda sam ja lud, ali… Da mi je netko nakon Istre i onih -8 i -7 ponudio da ćemo tri kola kasnije biti na -4, odmah bih prihvatio. Sad jel to ostvareno tako da smo mi osvojili 9, a konkurenti 5 i 6 ili da smo mi osvojili 4, a oni 0 manje bitno. Dva derbija i dva prava finala, nakon toga zadnje tri tekme doma. I dalje je sve u našim rukama!!!
  • Zagreb1992
    2.2k
    https://hnl.hr/supersport-hnl/akumulirane-opomene/

Nadam se da će se paziti i na kartonirane u nedjelju da ne budemo slabiji u derbiju još
  • emilperska
    9.8k
    Nama u nedjelju igra pobjeda neovisno o rezultatu u Osijeku. Pobjeda Osijeka nam je samo dobar vjetar u leđa i stavlja nas u poziciju da na Poljudu preskočimo tovare, ali pobjeda tovara ne znači da smo bez šansi - pobjedom na Poljudu smo njima na -1Toot

Nismo bili u stanju izraditi jednu smislenu akciju protiv Gorice, ali cemo dobiti Rijeku doma (moguce da i hocemo jer su u vecem padu nego mi) i onda jogurt gostima i nakon toga jos 3 zaredom od ceg se 2 ekipe bore za Europu..

Kuzim ja da u ljude uđe optimizam kad prođe par h od poraza, a hajduk isto kiksa..

"Bude nas naš Batek zvlečel iz krize, ne? :victory: "

Edit: @Toot ovaj dan mi je previse, moram prespavat
  • njurci10
    74
    Jogurt ima prilično kartoniranih
    Neka neko livaju isprovocira i slabiji su 60%
    Iako je zapravo sve do nas.
  • Omake
    7.4k

Rajic
    Mikic KTC Jakir Jr Šepić
    Benkotic Šutalo
    Belinho Šunta Horvat
    Radoš
  • prefontaine
    1.8k
    Ademi ne mozeNitkoBitan

Može. Kad vidi da ne može izaći će sam.
  • IvanKupres
    67
    Mi bi s Bernauerom imali 5 bodova više, minimalno.
  • Patak
    3.3k
    Dok je borba za naslov treba sve napraviti da se dođe do titule. Kasnije će biti vremena za kritike, prebrojavanja i analize.
  • Hrc-Vg
    652
    Ja se nadam da ako slučajno uzmemo ovaj naslov, da nikom neće pasti napamet nikakvo slavlje na Trgu... Ova skupina pičaka to nije zaslužila, za razliku od ekipe prošle godine koje izgarala na svakoj tekmi…
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    To kaj ovoj ekipi fali na sportskoj bahatosti debelo nadoknaduje sa nenogometnom bahatosti.
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Dečki, ja bih rekao ovako - nije da ne žele, nije da neće - pritisak i šlepanje cijele sezone su došli na naplatu + vodi nas ovca, a ne lav. Kad mi trener u ovakvoj situaciji izjavi da smo bili dobri, ja bih ga nokautirao. Treba nam tiranin, netko tko će sve razbucati i donijeti pozitivnu energiju i liderstvo, to je mogao biti Vaha, to je odavno trebao biti Sopić, to bi napravio čak i fucking Toplak, ali Perković to ne može i neće. Imamo 5 kola i još bih rekao da smo čak mi najbolje i izgledali jučer, ali lopta nam se zamjerila jer sreću nismo zaslužili. Čime je Kačavenda zaslužio toliko ignoriranje, pa i Belcar...Theo sjeo na klupu zbog Rileta, Kanga i Kule nikako da budu skupa na terenu...puno, puno glupih odluka, a vrhunac je ubacivanje Ademija. Treba presjeći i boli me briga da je to i deseti trener, treba doći netko tko će izvaditi bič i krenuti va banque svak uutakmicu, totalna ofenziva. Mi to možemo, ali trebamo lava - ako ništa - zovi Čačića neka to riješi. Još uvijek smo itekako živi i nemojmo biti defetizmu, ajmo to uzeti kad nam već nude
  • ksapi
    4.6k

S neke strucne kladiteljske strane je jako, jako tesko reci nesto pametno i vidi siguran u odredeni postotak sansi. Prvi favoriti nismo od poraza u Puli, a nakon ovako lose igre jucer rekao bi da nam sanse nisu vece od 20-25%.
  • NORTE
    14.9k
    Ja se nadam da ako slučajno uzmemo ovaj naslov, da nikom neće pasti napamet nikakvo slavlje na Trgu... Ova skupina pičaka to nije zaslužila, za razliku od ekipe prošle godine koje izgarala na svakoj tekmi…Hrc-Vg

Zanimljivo razmišljanje koje treba uzeti u obzir.
  • Nolifer
    10.6k
    Moramo bit stopostotni do kraja i glavom unutra, ako nekom bude bila kurcobolja, taj više ne zaslužuje bit igračem Dinama.

Imam pitanje za igrače, zvuči banalno, zar želite gledati njihovo orgijanje ako se to dogodi? Onda sve napravite na terenu da se to ne dogodi i da kralj ostane kralj!
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Ja odbijam vjerovat da je moguce licit onako a da ti se da i da zelis. Odbijam vjerovat da ekipa koja moze dobivat duele i druge lopte protiv ekipa u LP to ne moze u HNLu.

Razlika je izmedu toga jel izgledamo nemocno ili bezvoljno. Protiv Bayerna smo bili nemocni, protiv BVBa smo bili nemocni, pa i protiv Celtica se vidlo ne ide vise.
    Ali ovo jucer je sramota. Nitko me ne moze uvjerit da je to ista drugo osim enormna bolikurcina.

Pa trci grizi i ako ne ide u redu. Ali da oni gube lopte i isprate protivnika kojem su predali loptu pogledom dok on trci u kontru. Da jedva skupe snage i volje da upute sut koji ce dogurat do gola i pasa na 3 metra. To je u potpunosti neprihvatljivo.

I slazem se. Trebalo se vec nakon Rijeke dovest Sopica. Ali dzabe sve sada. Trebao nam je netko tko ce imat muda stavit Kacavendu prije Ademija koji jedva hoda (samo primjer od mnogih).

Ali za sve to je sada pre kasno i ova nakupina kvazinogometasa je bezbroj puta pokazala ove sezone da nemaju karakter ovo izvuc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.